reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Aniu a jesli lubi całkiem usztywniane,przeważnie takie nosi, to tez cos znajdzie dla siebie???

W takim rozmiarze będzie trudno - przeważnie są albo miękkie albo półusztywniane. (tak na marginesie push-upy są raczej stanikami na wyjścia do zadań specjalnych a nie codziennych). Ale niech spróbuje - może się przekona. Ja lata nosiłam push-up (bo 70A to tylko takie są) i super się czuję w miękkich, nie miałam problemu żeby się przestawić. Po za tym w miękkich najłatwiej zweryfikować dobry rozmiar - widać jak pierś się układa, sztywny po prostu zasłania.

hej dziewczynki
dzięki za miłe spotkanko ;-)
anita szok - współczuję...jeszcze po remoncie :szok::szok::szok:
agawa gratulacje! wreszcie masz z głowy
jeszcze tylko obrona i po sprawie :-)
niefajnie z tą promotorką...nie cierpię jak ktoś nie szanuje czyjegoś czasu :angry:
nikia wszystkiego dobrego "siostrzyczko" :tak::-D
beti biedaczku... współczuję stłuczki
anneczka buziaczki dla Makiego

dziewczyny jak te Wasze dzieci brzydko mówią :-D:-D:-D:-D:-D
(jakaś porąbana ta baba Massiek - dobrze, że zlałaś z góry na dół ;-):-D)
fajne te dywany...u mnie pewnie zaraz byłyby wyskubane :-D:-D:-D
poczekam aż dzieci podrosną
w tamtym roku malowaliśmy ściany... a wymacane są na wszystkie strony:baffled:
kasiade zdrówka dla maluchów

coś nie mogę się przestawić na nową szatę graficzną allegro :confused:

reklama
Do góry