reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Witam dziewczynki

Massiek – no ciekawe zestawienie :-)
Crunch – no i ja w nowej pracy – dzieci Cię już nie lubią :-D
hehe - z alkoholi to na pewno Crunch dałaby wam szóstki :-D

No moja Amelka dzisiaj poszła do przedszkola – bez płaczu – bo okazało się, że na obiad będzie rosołek. Zobaczymy co będzie jutro bo odprowadza ją tata.

reklama
Cześć dziewczynki!!!!

super humorki widze wieczorem były:tak::tak::tak:
Agatka no to super;-)oby tak dalej:happy2::happy2:może się stęsknila za koleżankami i już nie bedzie plakać???

Massiek u nas też zimno:baffled::baffled:azsię dziwię że mi pranie wyschlo:baffled:

dziewczynki kupiłam sobie ten dywanik...beżowo-brążowo-kremowy...taki we wzorki i pasuje, własciwie taki neutralny pasuje do wszystkiego:baffled::baffled: a moi byli w Ikei i Doma sobie koldre kupiła i poduche,zegar i lampkę:cool2::cool2:o moich koszyczkach zapomnieli:baffled::baffled:niestety:baffled::baffled:

Witam :-)

Agatax może Amelka przekonała się do przedszkola ;-)
Agunia a gdzie w końcu kupiłaś :-)
Massiek u nas wieczorem tez zimno :confused: (no ale od czego jest mąż :-D)Koleżanka polecała mi mleczko sojowe - waniliowe ale jeszcze nie wypróbowałam ;-)

Znalazłam takie coś - może się w niedzielę na 16tą wybiorę :tak:
Aktualności

u mnie kokosowe i sojowe odpada :baffled: nie przepadam ;-) ale waniliowe może tylko nie widziałam takiego :confused:

reklama
Do góry