reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

hello dziewczyny :-)

Madzia
zdrówka dla mamy biedna jest :-(
Anita ale przygody masz :no: gratuluję ząbka :tak:
Agunia nie wesoło z dzieciaczkami jak tak chorują ale przeszłaś bidulko dobrze że rodzice pomagają
Ania ale macie atrakcji w tym przedszkolu :szok::-) super

ja byłam wczoraj w Krakowie i koszmar jakiś :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: tylko moja praca nie przeczytana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i zostawiłam już całość (pierwsza) zdziwienie było ale wkurzyłam się na maksa :angry::angry::angry: jeszcze musiałam zbindować :errr: co by się lepiej czytało :dry: :dry:no comments...

reklama
Witam sobotnio i niestety pochmurnie :wściekła/y:
Wczoraj Karola spotkała na placu zabaw 4 koleżanki z przedszkola i super się bawiły :tak:
U nas Dzień Mamy i Taty 26 V i o dziwo pasuje i mi i Tomkowi pójść :-)

Agawa no to daje czadu promotorka :angry: Chyba ją zaskoczyłaś tą całością ;-):-D
Kiedy ma być obrona? W czerwcu? Pomyśl ze za miesiąc będziesz już po :tak::-D

Anita widzę że u Was wszystko pomału wraca do normy :tak:
Dorzucam do śniadanka kawkę :-)
Poranna+Kawa.gif

Hejka!!!

pogoda tragiczna:angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dołaczam do grona narzekających:dry:
my siedzimy dziś troche sami..bo S pojechal robić:happy2:ale dziewczyny jutro ma być lepiej:cool2::cool2:oglądalam meteo;-)obiad mam wiec luzik dzis:blink::blink::blink::-)

Agawa kurcze co to za ludzie:baffled::baffled:ja mialam ukrainca:happy2:git facet był z niego:-p
Ania, Danusia super jest ten ogród podobno:tak::tak:

Monik nadrabiaj bo tylko ty zostałas początkująca jeszcze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dco u was??? jak Zuzia??
Kasiu W wczoraj też sie bawił z dziecmi, takimi około 4 latek...był zachwycony ...widac że brak mu rówiesników:tak::tak::tak:

Dzień dobry

A w Krakowie pogoda taka sobie - w nocy padało, teraz jest bardzo duszno, więc pewnie jeszcze popada. Ale póki co to suszarka z praniem stoi na balkonie.

agawa25 Ech, nie dziwię ci się, że byłaś zła. Ale może jak masz już całość to teraz szybciej cię załatwi. A z naszego przedszkola jestem bardzo zadowolona - dużo się w nim dzieje. (w tym tygodniu Piotruś był u Smoka Wawelskiego a Michał w pracowni witraży)

agunia271 To powinno się Wojtusiowi podobać w przedszkolu.

Hej Babeczki :-)
Agunia fajny ten ogród :tak:
Mrówa dużo zdrówka dla mamy Twojej!
Aniu to tydziń z atrakcjami Was czeka :tak:
Agawa no ja też bym się wkurzyła :angry:

Pogoda faktycznie średnio wygląda, ale zaskoczyło mnie, że tak ciepło jest :tak:Może się wypogodzi jeszcze :tak:

Witam sobotnio
agunia bardzo ciekawie wygląda ten ogród :-)
Wojtek na pewno będzie zadowolony z przedszkola skoro tak go ciągnie do dzieci :tak:
agawa współczuję...tez bym się wściekła jak nie wiem co...nie ma to jak tracić czas :angry:
beti raczej lunie ;-) duszno jest...
monik to był mega przeciąg! :-D:-D:-D
aniafaktycznie...tylko pozazdrościć takiego przedszkola
ciągle coś się dzieje - super sprawa - dzieciaki zadowolone
mrowa to faktycznie długo to choróbsko trzyma...miejmy nadzieję, że już bliżej końca
jak się dzisiaj czuje Twoja mama?
anita co za pyszne śniadanko :tak:

reklama
crunch Coś się dzieje, bo panie chętne, a rodzice też raczej bez oporów płacą 15zł/miesiąc na radę rodziców - jest później z czego płacić autokar, bilety wstępu itp.
W czerwcu ma być jeszcze piknik rodzinny - może w tym roku uda nam się załapać (zależy od Piotrka głównie - ile będzie uziemiony)

Do góry