Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pogoda paskudna ale u nas wesoło bo świętujemy imieninki;-)
anitami się opcja Kasi bardziej podoba, Zosia miała takie coś i bawi się tym do teraz pomyka już jak szalona a na początku pomagało w chodzeniu.
agataxa co z tym tuszem?
mrówadużo zdrowia dla mamy
aguniaminęłam się z Twoim S, ale ma czadową fryzurkę
betiwspominałaś kiedyś o jakims sklepie gdzie są ładne filiżanki...gdzie to?
szukam na prezent...mamy wesele w obrządku grekokatolickim;-) mrówaa ty ręczniki kupowałaś od razu z koszyczkiem jako komplet? czy sama dobierałaś?
Dziewczyny ja też bym chciała łezkę uronić na Dniu Matki w przedszkolu
ania zgadza się...to bardzo ważne jak rodzice są zgrani anita my mieliśmy taki jeździk i byliśmy zadowoleni
ale to co wkleiłaś tez mi się podoba
madzik może w maxie coś ładnego znajdziesz?
na górze na stoisku są ładne filiżanki
ale nie wiem czy całe komplety...
ciekawe co taki mały dzisiaj ruch...czyżby ze względu na to, że sobota?
crunch możesz mi podesłać sprzedawcę do tego cuda bo mi się bardzo spodobało kasiadove o obronę nie pytałam nawet bo mi zaraz z głowy wybiła poczekam jak to oceni
Agawa życzę jak najszybszego terminu, żeby już było po wszystkim. Crunch dzieci zdrowe? Anita fajne te zabawki.Moja Emilka ma taki samochodzik-baw się tym do tej pory. Ania moc atrakcji.Super.
Mieliśmy jechać do Krakowa na zakupy( Ikea i inne takie), ale zostaliśmy w domu bo nam się nie chciało ruszyć
ja też lubię kupować zabawki...dlatego podpytywałam ostatnio co już macie upatrzone na Dzień Dziecka ;-):-)
chociaż u nas tym razem będzie skromnie ;-)
Crunch raczej lenistwo .Cieszę się,że Twoje dzieci ok.U nas też w porządku.
Boję się już Madzi zostawiać na łóżku samej taka się ruchliwa zrobiła, a miłość siostrzana nadal kwietnie :-)
Czy ktoś był w Okunince lub Zwierzyńcu?chcemy tam jechać na wakacje i zbieram opinie o tych miejscach.Poczytałam na necie trochę i wydaje się fajnie, ale nie ma jak relacje znajomych.