reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Najlepsze życzenia urodzinowe dla Piotrusia i Anity!!!!!!!!!!
całusów 102:-)

Agunia:-D:-D:-D:-D:-D wtedy hulałam w najlepsze i anwet nie myslałam o spaniu;-):-D
Karolcia dla babci
[*]
Crunch a dziekuje było rewelacyjnie wrocilismy z mezuniem do domu o 6,30:-p i jestem z siebie dumna bo cały czas chodizłam w szpilkach 9 cm co dla mnie ejst nie lada wyczynem;-) sciagnelam je tylko w domu:tak: Wyhulałam sie za wszystkie czasy;-)Dzieciaki tez zadowolone pojechały do domu po 21 i odrazu padły w fotelikach:tak: a w neidizele wstałam o 9 wiec spałam tylko 2 h:sorry::-p
fajnei ze impreza udana:-)

Najlepsze zyczenia dla dzieciaczków z okazji ich świeta!!!!!

reklama
Gdyby nie ten deszcz i wiatr to na zewnatrz nie byłoby az tak tragicznie. Dzieciaki usneły nam w drodze do domu to przynajmniej zupę spokojnie zjedliśmy. Na drugie muszę poczekać bo na naleśniki z serem mnie naszło i muszą się teraz odmrozić.

Agawa fajne te pojemniki. A jaki sok wlewacie?

Hejka!!!

Agunia wstała bo jechała na wycieczkę szkolna do Dębna i wlasnie wrociła:tak::tak:bylo super, mnóstwo zabaw i atrakcji:laugh2::laugh2::laugh2:
Madzia supoer że zabawa udana i że się wybawiliście:tak::tak:
Agatka powodzenia z pracą:tak:;-);-)
Ale zimno :confused2::confused2::confused2:brrrrr:baffled:
Karolcia przykro mi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystkiego naj naj wszystkim dzieciaczkom

Gdyby nie ten deszcz i wiatr to na zewnatrz nie byłoby az tak tragicznie. Dzieciaki usneły nam w drodze do domu to przynajmniej zupę spokojnie zjedliśmy. Na drugie muszę poczekać bo na naleśniki z serem mnie naszło i muszą się teraz odmrozić.

Agawa fajne te pojemniki. A jaki sok wlewacie?
zwykły z kartonu pomarańczowy, ananasowy i kaktus są pycha ;-)

dziękuję jeszcze raz za życzenia:tak::-)

byłam w sklepie na zakupkach:tak: w końcu maja wózki z miejscem dla dziecka:rofl2: dla mnie to był horror isc samej z malym na zakupy bo rąk mi brakowało i umęczona byłam jak fiks a teraz w kocu juz bedzie to wygladało normalnie:tak::-)

mały zasnal ale w jakiejs dziwacznej pozycji..zawsze spi na boku lub plecach a w tej połączył kilka opcji..:-D
Przyznam że u nas zakupy coraz lepiej nam wychodzą. Zwykle wsadzam Matusia do wózka sklepowego a za nim kładę fotelik z Dominikiem. Matuś wie że musi pilnować Dominika i jakoś to idzie. Czasami wraca jego stare przyzwyczajenie czyli jedzenie bułki w sklepie :-)

Św.P. babcia Dawida wyszła w środę ze szpitala. Miała zagipsowaną nogę i miednicę. Dzisiaj rano obudziła się i zawołała syna żeby przyniósł jej wodę. Gdy Bogdan ją podniósł umarła mu na rękach :-( Przynajmniej nie umarła sama :-(

Witam :-)
Dla naszych dzieciaczków najlepsze życzenia samych słonecznych dni!!!

2008_dzien_dziecka.JPG

Mrowa ładnie zaszalałaś ;-)
Crunch super ze urodziny udane :-) Podobał się samochód?
Dziewczyny czekam na fotki weselne i urodzinowe :-)
Karola wyrazy współczucia :-( Co do Twoich stosunków ze szwagierką to się nie wypowiadam bo nie mnie osądzać :zawstydzona/y:
Agunia a pogodę mieliście? :sorry:

anneczka1983 i co cieszysz sie czy płaczesz?;-) na długo przyjeżdza?:rofl2:
crunch super że się urodzinki udały:-) doktorat nie ale może biegłego:yes: choć ciężko jest ;-)
mrowa1 super że sie wyszalałaś :-) 9cm :szok: no nieźle :tak: a chodzic teraz możesz?
Agunia271 i co grzeczne dzieciaczki były? to na dzień dziecka było tam coś?
karolcia-83 współczuje :-(
[*]

u mnie dziecię juz padło chyba :tak: to trzeba się brać do roboty bo dzień mi uciekł dziś tak szybciutko:sorry: że nic prawie nie zrobiłam:sorry:

reklama
Do góry