reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Hej Dziewczynki. Pogoda beznadziejna :-( Już bym wolała żeby było zimno ale żeby deszczu nie było. Wczoraj mimo pogody wybraliśmy się na spacer. Matuś był zachwycony bo mógł skakać po kałużach i potem był mokry bo sam pas :-)

Agunia czy to od Ciebie dostałam wczoraj smsa?
Anita super że podziałało :-) A myślenie o Mrówie żeby nie stało się Twoim nalogiem :-D

reklama
Anita bardzo mi miło ze o takiej porze o mnie myslisz;-):-D super ze Oskarek przespał nocke oby jak najwiecej takich;-)to teraz sama mozesz uchodzic za ogrodnika forumowego;-)

a placek nie byl na przeprosiny bo to mnie miano przeprosic;-) juz sie pogodzilismy;-):-p

witam :-)
ja tez przy kawce kolejnej, coś ciśnienie kiepskie chyba, bo coś mnie głowa pobolewa :baffled:

Mrówa super, że już zgoda :tak:
Karola fotki na nk super :) :-)
Anita, Mini nie ma to jak udana nocka :tak: Oby jak najwięcej takich :tak:
Anita fajne kwiatki :tak:

Karolcia fajowa z Ciebie mama ze pozwalasz dzieciom taplać się w kałużach :tak::-D

Anita nie martw się ,głodny na pewno nie jest , je z przyzwyczajenia ....w końcu to już duży chłop i nie potrzebuje nocnego jedzenia . A za udaną nockę chyba ten deszcz odpowiada :wściekła/y: coś za coś... albo ładna pogoda albo udana nocka :-p

idę robić sałat
ę :sorry2:

reklama
Karolcia fajowa z Ciebie mama ze pozwalasz dzieciom taplać się w kałużach :tak::-D
Przyznam że w taką pogodę można ześwirować a jeszcze siedząc ciągle w domu to już całkowicie. Dla własnego dobra wzięłam ich na zewnątrz a frajdę miał faktycznie ogromną.

Witam

4 kody NAN a jest do wzięcia zabawka z FP. Musisz mieć oryginalny kupon.
A co konkretnie potrzebujesz z tego Nana? Zapytam kuzynki bo ona też chyba daje.

Do góry