reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

mrowa a nie masz trochę łagodniejszych sposobów? :-D:-D:-D
agunia jak już masz kupioną to nie masz wyjścia ;-)
ja Reginę też szczepiłam tą droższą (po skończeniu 2 lat) - lekarka poleciła ze względu na to, że bardziej nowoczesna
ania wierzę, że błoga cisza - ale na dłuższą metę zaczyna człowiekowi brakować tego "znajomego hałasu" :-D
anneczka mogłaś zdjęcie trzasnąć Makiemu ;-)
i może kupcie dziecku łóżeczko :-D
dzieci w łóżku rozrabiają na całego
ja szybka wizyta na forum a w międzyczasie bułeczki z pieczarkami i serem zapiekam dla mężusia w piekarniku (nie pytajcie - nie wiem co mi się stało :szok:)

reklama
a ja wiem:-D:-D:-D:-D piątek dziś to pieczesz jestes SDŻ:-D:-D:-D:-D:-):-)
Aniu ja mam cisze na 50 % bo Doma u babci:happy2: przyznam że jest cisza zwłaszcza wieczorem:tak::tak::tak:

Edytka patrze na twoje zdjątko w avatarku:tak:widze że o zabawa wszystkich starszych sióstr:-)przebieranki:-)

czesc laseczki!!!!

Pogoda się robi słoneczna;-);-):-D:-D:-D
W jedzie do dziadków a my jedziemy kleić z Sławciem:cool2::cool2:
Miłej soboty:-)

Witam i życzę wszystkim wspaniałej soboty :-)
HappySaturday.jpg

a wieczorem :zawstydzona/y:
sexy-SATURDAY.gif

chociaż pewnie część już wczoraj zaczęła :-D:-p

Hejka!!!

Anitka gratuluje ogrodu:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
my dzis kleilismy reklame z S Łukanowicach:happy2::happy2::happy2:a potem nosilismy kamory bo niestety ulewa podmyła grób tescia troche:baffled::baffled::baffled::baffled: i jeszcze tesciowej reklame wieszalismy:baffled: umyłam i odkurzyłam auto i ulepiłam 50 pierogów z borówami:cool2::cool2::cool2:zajechana jestem:-:)-:)-:)-(
Kasia he he:cool2:
bobiku nie zdążyłam kupic niestety:dry::dry::dry:ale w pon.najpózniej kupie:happy2::happy2::happy2:i schrupie..tez jadłam borówy:-Dz koktajlem i czeresnie:happy2::happy2:

reklama
Do góry