reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Witam :-)
Anita ale ciacho na noc nam zaserwowałaś :szok: To poranne też niczego sobie :-D
Nikia miłych spotkań z rodzinką ;-) i niech się nie zasiedzą :-D
Karolcia czyli nie widziałaś, nie wiesz jak to było na prawdę. Czasem mam wrażenie ze zbyt pochopnie oceniasz ludzi, sytuacje (często nam coś "szokującego" opisujesz) - tylko się nie gniewaj ;-)
Beti to już lepiej samemu umyć ;-)

A ja mam wrażenie że mam za dużo wolnego czasu :szok: za mało dzieci i obowiązków :szok::-D
Dobrze ze od poniedziałku czeka mnie odwyk :-D:-D:-D

reklama
ja chciałam dziś skoczyć do krzyża do sklepu zabawkowego po bakugany Kubie na urodzinki no i pech... w oponie nie mam powietrza :baffled: na piechotę nie mam czasu się włóczyć :no: a do niedzieli niedaleko :szok:

Witam :-)
Anita ale ciacho na noc nam zaserwowałaś :szok: To poranne też niczego sobie :-D
Nikia miłych spotkań z rodzinką ;-) i niech się nie zasiedzą :-D
Karolcia czyli nie widziałaś, nie wiesz jak to było na prawdę. Czasem mam wrażenie ze zbyt pochopnie oceniasz ludzi, sytuacje (często nam coś "szokującego" opisujesz) - tylko się nie gniewaj ;-)
Beti to już lepiej samemu umyć ;-)
Nie obrażam się tylko chyba nie rozumiem o co Ci chodzi. Napisałam tylko to co mi powiedzieli. Jeśli dziecko straciło przytomność to dla mnie pierwszą rzeczą jaką się robi powinna być wizyta na pogotowiu. Tu nie chodziło o moją ocenę tylko o ocenienie mnie. To ja zostałam uznana za nienormalną a nie ja kogoś w taki sposób oceniłam. Bo tak jak ktoś napisał wcześniej to jest sprawa rodzica co robi z własnym dzieckiem.
Mnie chodziło tylko o to żeby poznać Waszą opinię o zachowaniu się w takiej sytuacji i jeśli uznałybyście że pogotowie czy lekarz to przesada to wtedy wiedziałabym że ja przeginam.

Karolcia chodzi mi o to że każdy ma inne podejście do życia, wychowywania dzieci itp a Ty bardzo często starasz się tu oceniać jakieś zdarzenia i oczekujesz tego samego od nas.
Ostatnia sytuacja była nieco inna bo chodziło o życie dziecka i rzeczywiście konsultacja z lekarzem to podstawa... ale opowiadała Ci o tym babcia dziecka która była pod wpływem emocji i nie wiesz do końca jak to wygladało, czy rzeczywiście dziecko było nieprzytomne...

To tyle na ten temat :tak:
Jesli Cię uraziłam to sorry ale należę do osób które mówią co myślą ;-)

Kasiu juztesknie za wami;-):-):-):-):-):-) moze pomyslisz a zapelnieniu tej "luki";-):-D
Karolcia ja tez myślałamz e ty widziałas cale to zajście a tylko wiesz ze słsyzenia i uwazam podobnie jak Kasia ze babcia mogła nagiac troche prawde:sorry2:i kazdy odpowiada za swoje dziecko i jak je wychowuje ;-) jelsi było tak jak pisałas to ajk najbardzije pwoinni pojechac do lekarza:tak:
Beti to teraz mozesz gości przyjmowac;-)
Agawa jutro moze sie przejedziesz/przespacerujesz;-)
Anita ty chcesz ans utuczyc chyba i an dobranoc i an dzien dobry;-):-D

Byłam dzis na zakupach i własnie objadam sie czeresniami i malinami:sorry2: pocieszam sie ze od tego sie nie tyje:-D:-p Mela dalej na wakacjach ...
u mojej mamy czyli 50 m dalej:-D;-)ale paniusia nawet nei myśli wracac do domu:-D:-pcodziennie przychodzi i sie pyta czy moze spac u abbci i zabiera ciuszki na zmiane:blink:

Hejka!!!

Kasia kurcze tak mi to szybko zleciało:confused:myślałam że jakoś pózniej a to 10 dni czy tydzień???Kurcze fajowo..ja chce S do Muszyny wyciągnać ale sie opiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anitka no ten serniczek boski:cool2::cool2::cool2:
Agatka jeśli pisałas na gg to pewnie S robił projekty a on nie odpisuje:dry:jesli nie masz czasem odpowiedzi to znaczy że to nie ja:dry::dry::dry:a teraz piszez laptopa inie mam jak sprawdzić także sorki:tak::tak::tak::-)
A ja sobie zrobiłam pysznasałatke z nektaryną, mozarellą, lodowa , pomidorkiem i papryką i zamierzam sama ją zjesc z winegretem:-p:-p:-p
Madzia tomasz małą uciekinierkę w domku:-D:-D:-D

reklama
Do góry