reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Aga patrzyłam i na kilku wątkach nie związanych wogóle z tarnowem są tarnowianki, bo pisze z jakiego miasta, nawet do nas nie zaglądnęły.

Kasia ząbek dodaj Anulce:)
Ania no już takiej ciszy nie ma. Dzisiaj gorąco a ja chciałam na szczepienie iść z Maciusiem. Jeszcze pneumo dzisiaj dodatkowo chciałam zaszczepić. Zobaczymy czy się uda.

o to nie ladnie ze nawet tu nie zagladna do nas a gdzie indziej sie udzielaja :p
no my wlasnie jestsmy po szczepieniu, Mateusz spisal sie na 6 ani nie zająknął ale super byla pielegniarka tak go zagadala ze nawet nie wiedzial ze byl szczepiony

Cześć

Ale dzis było fajnie:-)
W końcu ciepło i lato :-).

Byliśmy na działce bo miałam mniej godzin w pracy ;-).
Igorek wybawiony poszałał w piłkę .
A teraz żubrówka z soczkiem a co :-);-).

Która się dołączy ,oj chyba niewiele bo tu wszystkie karmiące albo z dzidziusiami w brzuszku :-).

Igorekk ja chętnie ale z herbatką ;) , zaraz ide włączyć zmywarkę żeby brudnych garów nie zostawić i muszę zrobić jakieś kanapki na drogę bo wyjeżdżamy o 4 30 , mam nadzieje że Kuba tą pobudkę przyjmie ze spokojem ;)

Igorek oj ja sobie odbiję za wsze czasy jak karmić przestanę. Na razie Maciuś ciągnie i nie da rady, na siłę nie będę dziecku zabierać jak on tak tego cycusia kocha. Wogóle śpi osttanio z moimi bluzkami, zakłada sobie ja na ramiona i wędruje z nimi w nocy po całym łóżeczku ale dzięki temu rzadziej się budzi. Czuje mamusię a co.

reklama
Do góry