reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Ania Sm- Gratuluję!
Dużo zdrówka i miłości dla Lenki i ciebie.

Czy słyszałyście,żeby z maluchami nie wychodzić na spacery, bo za duże stężenie pyłów?

No i od jutra załamanie pogody. A człowiek się przyzwyczaił do słoneczka za oknem...

Pozdrawiam

AniaSm łał jakie fajne masz zdjęcie Lenki w suwaczku :-).

Moniaaga ja nic nie słyszałam ,i tak bym musiała wyjśc bo do przedszkola musimy chodzić :tak:.

Hej Dziewczyny, jestem tu nowa i mam male pytanko, gdzie rodzilyscie? :eek: Sprowadzilam sie niedawno w te okolice i pewno bede miala cesarke na Nowym Szpitalu. Mozecie mi pomoc i napisac co konkretnie wziasc ze soba do szpitala? Chodzi mi o rzeczy dla siebie i dzidziusia. w internecie jest mnostwo ogolnikow, ale zawsze to najlepsze ifo z pierwszej reki, kto byl na Nowym to mi napisze konkrety, zebym potem nie miala jakis niepotrzebnych niespodzianek :-)

Czesc Kasiek
co do nowego szpitala i do cesarki to nie wiem ale ogolnie to co jest potrzebne to wiadome standard koszula kosmetyki recznik itd no i na pewno podpaski duze i duzo a dla dzidzi to raczej tylko ciuszki na wyjscie no i pampersy bo dla dzidzi to raczej wszystko daja przynajmniej na starym

reklama
Do góry