Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tym kojarzeniem to u mnie ma teściowa. Parę lat przeżyła, więc i ludzi napotkała na swojej drodze też niemało - i wszystkie jej się , co dziwne, źle kojarzą, ciekawe dlaczego? Na szczęście my się tym za bardzo nie przejmujemy. A ja chociaż w szkole pracuję już 9 lat , to jakoś nie kojarzę imion z wadami dzieci.a ja mam okropny problem z imieniem jakoś nic mi się nie podoba a jak sie podoba to zaraz z kimś nie miłym mi się kojarzy...moja mam niestety pomóc tez mi nie może bo pracuje w przedszkolu i jak jej jakieś imie powiem to zaraz mówi mi że te to rozrabiaki a te to ciamajdy a tamte to beksy hehehe i już sama nie wiem dla dziewczynki dawno miałam wybrane no ale ma byc synuśno i dumam nad tym imieniem i nic nie moge wybrać ehh...
Mamy to samo :-) Z tym, że na początku lekarz powiedział, że będzie synek, z imieniem nie było problemu-po dziadku narzeczonego ;-) Później okazało się, że jednak dziewczynka, no i się zaczęło.. Jak coś mnie się podoba, to jemu źle się kojarzy, nie podoba albo nie pasuje do nazwiska :-) I odwrotnie.. Ostatnio spodobało nam się imię Nina i chyba tak zostanie..a ja mam okropny problem z imieniem jakoś nic mi się nie podoba a jak sie podoba to zaraz z kimś nie miłym mi się kojarzy...moja mam niestety pomóc tez mi nie może bo pracuje w przedszkolu i jak jej jakieś imie powiem to zaraz mówi mi że te to rozrabiaki a te to ciamajdy a tamte to beksy hehehe i już sama nie wiem dla dziewczynki dawno miałam wybrane no ale ma byc synuśno i dumam nad tym imieniem i nic nie moge wybrać ehh...

Hej Kobietki! U nas będzie Chłopczyk - Patryczek! Termin na 23.10.09r. :-)Pozdrawiamy!