reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teściowie

reklama
kasiula, moja teściówka zawsze też mówi:

no Karolinko, kto tak patrzy? bendem cos mówiła!!!

i to nie są błędy jak bendem, to bendem :)

bajki tez czytam od dawna...

teściówka odzywa sie do młodego wzorowo, i w ogóle ma super podejście, całe życie w nauczaniu poczatkowym...
ale teść jest troche wkurzający... sepleni do małego i nie moge go tego oduczyć! mówi ciagle "psisiedłem", "cio", itp.

mnie tez wkurzaja zabawey tesciowej z mala
jak siade z emi za stolem to ona otwarta dlonia uderza z calej sily i bardzo sie cieszy jak huknie
a tesciowa jak ja trzyma to ciagle trzyma ja za nadgarstki i sama uderza jej łapkami mam wrazenie ze to moze bolec zwracałam pare razy uwage ze ona sama sie tak bawi ze potrafi ale brak rezultatu :mad:

trzeba kasiula babie dać z bani to zrozumie a jak nie to może cos tam zaskoczy w jej łepetynie jak oczywiście coś tam jest :)

kasiula matula pisze:
fajnie bo moj tesc jest w supe ok ale najbardziej mi sie podoba jak on gada z emi
ogranicza sie do
NO CO
NO CIO
NO CO SIE TAM USMIECHASZ
i tak w kółko

;D ;D ;D

KingaP pisze:
kasiula, moja teściówka zawsze też mówi:

no Karolinko, kto tak patrzy? bendem cos mówiła!!!

i to nie są błędy jak bendem, to bendem :)

;D ;D ;D

juana pisze:
bajki tez czytam od dawna...

teściówka odzywa sie do młodego wzorowo, i w ogóle ma super podejście, całe życie w nauczaniu poczatkowym...
ale teść jest troche wkurzający... sepleni do małego i nie moge go tego oduczyć! mówi ciagle "psisiedłem", "cio", itp.

I moja teściowa jest po nauczaniu początkowym, generalnie kocha dzieci i ma podejście :)
I nienawidzi jak ktoś sepleni!!! :D Co mnie bardzo cieszy, bo razem ze swoją córką, a siostrą Marcina nie pozwalają nikomu tak mówić :)

Benita, no to super teść Ci się udał!!! :D
Mój to tylko na 5 minut małego potrzyma, coś pogada i oddaje... ::)

catherinka pisze:
I moja teściowa jest po nauczaniu początkowym, generalnie kocha dzieci i ma podejście :)
I nienawidzi jak ktoś sepleni!!!  :D Co mnie bardzo cieszy, bo razem ze swoją córką, a siostrą Marcina nie pozwalają nikomu tak mówić :)

No to widzę, że mam zadatki na dobra teściową ;)
...ja tez po nauczaniu ;D

dziewczyny ktore protestujecie przeciwko seplenieniu do dzieci
jakich używacie argumentów bo moje ze ona sie juz uczy ze slyszy nie docieraja w odpowiedzi słysze ze ona i tak nic nie rozumie a to tak słodko ,,cio''

reklama
Do góry