reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teściowie

Moja teściowa dzis nas odwiedziła.

Też ma manię noszenia Karolinki, bo chora, słaba itp...
Powiedziałam jej dziś, ze jak będzie ją tak nosić, to nigdy nie zobaczy z jaką prędkością Karola śmiga, jak się podnosi itp...
No i chorej wnuczce przywiozła 2 nowe książeczki. Bardzo się ucieszyłam, a jak je obejrzałam i przeczytałam bajeczkę, to oczy w słup postawiłam :szok::szok::szok: Jedna o czarownicy, która zabiera rodzicom dziecko, a druga o wrednej mrówce (ta jest ok)

No i szybko się zwinęła do domu, bo obiad musiała gotować swoim DZIECIOM!!! (dziecko nr 1 - ma 28 lat, niepracuje... a dziecko nr 2 ma 17 lat... )

Ale dziś dzieki teściówce posprzątałam w domu, chociaż Karola cały czas chciała mnie mieć w zasięgu wzroku...

A!!!! No i jeszcze Karolinka _chciała_ obejrzeć płyty, których normalnie nie może oglądać, no i babuszka pozwoliła, bo ona jest od rozpieszczania!!!!

Poradziłam, zeby może rozpieszczała w swoim domu, bo u nas, to Karola może się gubić co jej wolno, a czego nie. :-)

reklama
hehehehehe ale sie usmilam o historiach czekoladowych :-D:-D:-D
ostatnio u znajomych kacper dostal ptasie mleczko PYSZNE!!!zjadlam z mezykiem-my lubimy takie prezenty;-)

w pl mamy psa to juz widze wyjadanie psich chrupkow;-)

tesciowa juz na lotnisko nie przyjezdza kazalam obejrzec filmik jak dzieci jezdza bez fotelikow...

kinga bajka o czarownicy???ja pamietam swego czasu ze ktos mi przynios bajke o smierci:szok:taka baba z dziadkiem w chatce mieszkali i przyszla po nich smierc z kosa:tak: pamietam jak dzis ta bajke:eek:po co pisza takie bajki dla dzieci?zeby straszyc jak sa niegrzeczne?:confused::baffled:
no a z tymi dziecmi to w zasadzie znam osobisty przypadek-brat mojego M pod kloszem chowany tez obiadki podane posprzatane jak jakis krol.a lat 21

moje drogie czego wy oczekujecie od teściowych ;-) słodkiej czekoladaki zaby wam w biodraposzło :laugh2: :laugh2: :laugh2:

a psie jedzonko tez juz przerabialam maly jak zabralismy miske psa dostal takiej nerwicy ze hoho

dzis teściowa przyslala mi karte z niemiec (pojechala na zarobek) ,nie wazne ze jest tam juz 5 tygodni i wraca w niedziele karta doszla i trza bedzie podziekowac za pamiec:laugh2:

Hehe dobrze wiedziec że nie tylko ja nie trawie swojej teściowej:tak:
A w chwili obecnej chyba jest na mnie obrażona bo powiedziałam jej coś na temat kościoła a że ona prawie święta to rzekomo sądzi że się z niej śmieje:-)

Widze ze macie przeboje z tesciami a ja ze swoimi to malo co przebywalam, zawsze mnie (nas )traktuja jak dostojnych gosci:-) , za to trzymajcie kciuki za moja tesiową, ktora jutro bedzie miala rozmowę wizową i w sumie to bede sie modlic aby dostala te wize bo jest jedyna osobą , ktora tu moze przyjechac mi pomoc.
Moja mamusia by chciala bardzo ale za bardzo schorowana jest i ja bym sie o nią bala.
Jak przyjedzie to bede miala na pewno o czym pisac na tym wątku;-) :-D

w końcu i ja mogę coś napisać na teściową:-p:-p

wczoraj mnie pierwszy raz tak spieniła, że nakrzyczałam na nią

ostatnim razem jak była u nas Agatka ani razu się do niej nie uśmiechnęła, nie chciała do niej iść na ręce,no to teściowa wymyśliła sobie ideologię do tego! otóż:
Agatka jest smutna, biedna, bo boi się nas (rodziców) bo za głośno w domu rozmawiamy!!!!
normalnie mnie wczoraj wprowadziła z równowagi! cholera jasna przyjeżdża raz na 3-4 miesiące i dziwi się, że dziecko jej nie zna!

aaaa

i kupiła Agatce spodnie na urodziny - na 120cm - zapytała mnie czy będą dobre uffffffffffffffff:dry: powiedziałam jej że za 3-4 lata może je Agatka założy :cool2:

reklama
Osinko- to chyba jest najgorszy rodzaj wkurzenia.....ktoś kto raz na 3-4 miesiące u was bywa będzie mówił że u Was w domu jest głośno...no szczyt..:no: :no:

Jesli chodzi o strach to mój Antoś czesto reaguje płaczem na widok teścia...on nosi okulary.....a poza tym Antek widzi Dziadka raz na 1-2 miesiące...choc ostatnio się już poprawiło i zaczął się już do niego uśmiechać:tak: :tak:

Do góry