Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ciągle uważać żeby piersi nie przeziębić!!!!!!!!!!!), to chyba myśli,że nic nie potrafie zrobic przy Maćku.Ostatnio jak czopek wkładałam mu to mówi tylko zaciśnij pupkę-myślałam że mnie coś trafi!!!!!!!
A przy kąpieli każdą moją albo męża czynność ubiega.Koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!TEŻ MACIE TAKIE TESCIOWE?A ja mam nadopiekuńczą teściową!!! To jest naprawdę wkurzające na dłuższą metę.Tyle tylko że mieszkamy 500 km od siebie i jak jade do niej to zaciskam zęby i zastanawiam się ile jeszcze wytrzymam.Mało że jest nadopiekuńcza (skoro karmie to muszę co chwile jesć, ciągle uważać żeby piersi nie przeziębić!!!!!!!!!!!), to chyba myśli,że nic nie potrafie zrobic przy Maćku.Ostatnio jak czopek wkładałam mu to mówi tylko zaciśnij pupkę-myślałam że mnie coś trafi!!!!!!!
A przy kąpieli każdą moją albo męża czynność ubiega.Koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!TEŻ MACIE TAKIE TESCIOWE?

Po prostu rewelacja. Pomysłowość 100%. Mam nadzieję, że do nas też nie dotrze jakiś prezent - niewypał.mamuchna dała dla P przeogromny prezent - ptrzydatny jak cholera - czekoladę mleczną.
No to mamuchna sie popisałamamuchna dała dla P przeogromny prezent - ptrzydatny jak cholera - czekoladę mleczną.
, teraz pewnie będzie sie chwalić jaka z niej dobra babcia
nawet ja go nie jadlam bo jeszcze karmilam i martwilam sie o zatwardzenie u maluszka 
wypasiony prezencik 

nie ma co he he hi