Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:aaaaaa tam, zaraz!!! Im wszystkim sie należy! Dziecko złagodzi obyczaje!!!![]()
;D mam nadzieję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KingaP pisze:aaaaaa tam, zaraz!!! Im wszystkim sie należy! Dziecko złagodzi obyczaje!!!![]()
Gagusia84 pisze:Witajcie! To ja mam taka tesciowa ze raz mówi tak a potem znowu inaczej. Jak byłam w 5 misiacu ciazy to spytała sie swojego syna czy to napewno jego dziecko. Raz powiedziała ze ja jestem z nim dla tego bo ma prace( to nic ze zaczełam z nim byc to jeszcze sie uczył) a jak sie jej odmieni to znowu sie pyta jak sie czuje, ciosto mi daje. Wiec mam dziwnie z tesciowa...
fionka pisze:ja na swoich teściów ostatnio też nie narzekam, więcej powodów do niezadowolenia daje mi moja mama, przykre to ale cuż, wczoraj ją olśniło i zapytała kiedy ma wziąść urlop żeby pomóc mi przy małym, a ja chyba nie chcę żeby mi pomagała, bo przecież miała cała ciążę żeby okazać trochę zainteresowania!