reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teściowie

powiedz że jak chce córkę to niech sobie zrobi ;)

też bym się wściekła
poprawiaj ją na wnuczko lub wnusiu
a jak powie o sądzie to powiedz że i owszem ale ona będzie jako psychopatka oskarżona ;)

reklama
o widze ze wy tez raczej nie zaśmiewacie sie z takich żartów
mówiłam jej żeby sobie zrobili to marudzi ze juz 3wychiowała

a w sumie szkoda słow na ta babe

oj kasiula ta twoja tesciowa to ma poczucie humoru-jak powiedziala to raz to rozumiem zart(choc nie na miejscu) ale jak to powtarza stale to z nia cos nie tak

ja z kolei slysze ciagle ze jak kacper ma czkawke to ze dziecko mecze bo podalabym wode z cukrem-slysze to za kazdym razem-takze butelki mam doslownie pochowane

wode z cukrem to jeszcze nic ja dowiedzialam sie ostatnio ze moja tesciowa smazyla kotlety z Emila na reku jakbym zobaczyla ja obok patelni chyba bym wyrwała jej dziecko z rąk a potem zamaczała jej smoczek w rosole w zupie wyobrażacie sobie ona nie ma nawet dwóch miesiecy
i ciągle mi powtarza ze od 3miesiąca bedziemy podawac zupki
sama niech sobie je podaje napewno nie Emilce

powiedziala mi to szwagierka jej córka
powiedzialam jej ze sama chce decydować jak bedzie poszeżal sie jadłospis mojej córy
nic nie odpowiedziala

Kasiula, szczerze Ci współczuję!!! co za idiotka z tej Twojej teściowej!!! gdyby na mnie trafiła, to nie wiem co bym jej zrobiła za ten smoczek w rosole itp. wrrrrr

ja dziś miałam jazdę z ciotką-dewotką, nagrała mi stek pretensji i wywodów jaka to ja jestem nierodzinna, świnia itp., bo nie odbieram telefonów
debilka nie pomyśli, że jak karmię albo przewijam, to nie będę skakać do telefonu i odrywać na chama dziecka od piersi wrrrr

ja czesto jak nie mam ochoty z kims gadac to mowie sorki ale wlasnie karmie paaaa ;D

albo nie odbieram a poterm mowie ze karmilam

lo matko kasiula nie pozwol na zupki w 3 miesiacu!
moja tez mi wyjezdza ze jak jej zostawie malego a mleka mojego zabraknie i maly bedzie glodny to bawic sie w robienie sztucznego nie bedzie -da od krowy
podawala takie jak moj mezus mial miesiac czy dwa i klepie mi bez przerwy ze nic sie nie stanie i ze przesadzam-wara od dezydowania i eksperymentowania na moim dziecku

ja zupke moze podam najwczesniej od 5 miesiaca na razie cyc starczy nie ma co wyjezdzac za wczesnie
a czytalam poza tym ze stale pokarmy wprowadzac dopiero jak dziecko samodzielnie bedzie siedzialo

osinko ty swinio!!! jak mozesz nie odbierac telefonow ;D ;)

;D
ja też tak będę robić, ale mnie się nawet nie chce dupska niekiedy podnieść po słuchawkę ;) sekretarka jest superowa ;) chyba zmienię sobie komunikat na "przepraszam, aktualnie karmię i nie mogę odebrać telefonu" ;)
olać wszystkich samolubów :p

reklama
a ja od dziś zrywam wszelkie kontakty z rodziną męża i jemu też ograniczam też kontakty. są idiotami ponad miarę. nie chcemy ich znać.

Do góry