reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teściowie

reklama
ja zawsze lubiałam mamę pawła, ale jej poglądy apropo wychowania i zajmowania się dziećmi sa po prostu......masakryczne :mad: ostatnio jak byłam u niej na obiedzie jagoda zaczęła płakać, ona taka zdziwiona,że biorę małą na ręce stwierdza,że dziecko musi wypłakać, bo w ten sposób wzmacna sobie płuca....nie muszę chyba pisać,że nigdy ją z moim dzieckiem nie zostawię, wolę siedzieć w domu, nie wychodzić na imprezy i do szkoły niż mieć w głowie wizję jadódki, która "rozwija sobie płuca" :mad:

azik: bardzo wspolczuje!! przepraszam ale nie wiem co mozna jeszcze dodac, narpawde bardzo mi przykro :(

maga: poza tym jak dzidzia za dlugo placze to moze wymiotowac i nie daj boze sie zachlysnac!swoja droga jak mozna spokojnie sluchac jak maluszek placze ???

reklama
widocznie można :(

a moja ostatnio opowiadała mi ( i nie wiem tylko,czy to była aluzja, czy co??), że za jej czasów jak dziecko spało przy piersi, to trzeba było je obudzić. Wiecie jak?? Zatykając nosek!!!

Do góry