Ania 48 lat
Zaciekawiona BB
Ale sprawdzałem też szyjkę ,jest wysoko no i te piersi i sterczące sutki , szokSama różnie myślę ,może to po prostu zmiany hormonalne i okres przyjdzie pozniej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale sprawdzałem też szyjkę ,jest wysoko no i te piersi i sterczące sutki , szokSama różnie myślę ,może to po prostu zmiany hormonalne i okres przyjdzie pozniej
Sama różnie myślę ,może to po prostu zmiany hormonalne i okres przyjdzie pozniej
Gdyby to były objawy ciąży, to mialabyś pozytywny test.Ale sprawdzałem też szyjkę ,jest wysoko no i te piersi i sterczące sutki , szok![]()
Gdyby to były objawy ciąży to test byłby już pozytywny. Równie dobrze mogą to być również objawy przed okresem, zwłaszcza że to dopiero 8dpoWitam ,u mnie 8 dni po @ i test negatywny .Dodam że mam wszystkie objawy ciąży ,duże i nabrzmiałe piersi ,tkliwe sutki ,rozdęty brzuch ,temperatura powyżej 37 , i ciągle latam siku .
Nie wiem co myśleć
Gdyby to były objawy ciąży to test byłby już pozytywny. Równie dobrze mogą to być również objawy przed okresem, zwłaszcza że to dopiero 8dpo
8 dni po dacie miesiączki test absolutnie powinien wykazać ciążę, jeśli byś w niej była. Miałaś potwierdzoną owulację?Witam ,u mnie 8 dni po @ i test negatywny .Dodam że mam wszystkie objawy ciąży ,duże i nabrzmiałe piersi ,tkliwe sutki ,rozdęty brzuch ,temperatura powyżej 37 , i ciągle latam siku .
Nie wiem co myśleć
Tak wiem, co oznacza ten skrótDPO -> Days Past Ovulation
Źle odczytałam8 dni po dacie miesiączki test absolutnie powinien wykazać ciążę, jeśli byś w niej była. Miałaś potwierdzoną owulację?
Mam nadzieję że to spóźnimy okres ,tylko takich ciężkich piersi nigdy nie miałam i to ciągle sikanie .Gdyby to były objawy ciąży to test byłby już pozytywny. Równie dobrze mogą to być również objawy przed okresem, zwłaszcza że to dopiero 8dpo
Jeżeli masz 48 lat to wiesz, że to mogą byc zmiany hormonalne i zwyczajnie początki menopauzy?Mam nadzieję że to spóźnimy okres ,tylko takich ciężkich piersi nigdy nie miałam i to ciągle sikanie .
Mam nadzieję że za parę dni wszystko się wyjasni
Właśnie może to objaw menopauzy ale czemu ciągle chodzę siusiać i te mega piersi .Przy menopałze opadają a nie rosnąJeżeli masz 48 lat to wiesz, że to mogą byc zmiany hormonalne i zwyczajnie początki menopauzy?
Zawsze możesz iść na betę.