Lady Loka
Fanka BB :)
To dalej nie jest objaw ciąży.Za tydzień mam umówiona wizytę ,wcześniej nie dam rady
Wczoraj mój mąż zauważył że mam większe niż zwykle piersi![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dalej nie jest objaw ciąży.Za tydzień mam umówiona wizytę ,wcześniej nie dam rady
Wczoraj mój mąż zauważył że mam większe niż zwykle piersi![]()
Wiesz kochana myślę że to chyba zmiany hormonalne raczej robią mi psikusa i tego się trzymamWolisz sobie wkręcać ciążę kolejny tydzień?![]()
Dzięki Kochana ,też tak myślę i mam nadzieję że to zmiany hormonalne ,za tydzień będę u gin i mam nadzieję że to jednak nie ciążaTo dalej nie jest objaw ciąży.
Nigdzie nie napisałam że jestem pewna tylko że mam objawy na ciążę a to zasadnicza różnicaW jednym temacie myślisz, ze to hormony, a w innym jestes pewna, że to ciążamoże wybierz jedną wersje?
Zapisałaś się na wątek majowych mam.Nigdzie nie napisałam że jestem pewna tylko że mam objawy na ciążę a to zasadnicza różnica
Zapisałaś się na wątek majowych mam.
Dobrze, poprawiam:Nigdzie nie napisałam że jestem pewna tylko że mam objawy na ciążę a to zasadnicza różnica