reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy - cień cienia?

Dobrze, poprawiam:

To w jednym temacie myslisz, że hormony, a w innym, że ciąza. Możesz wybrać jeden scenariusz?

PS. Żaden z tych objawów nie jest tak w 100% tożsamy z ciążą, nawet jeżeli mialas je w poprzednich ciążach. Przede wszystkim nie da się mieć objawów ciąży bez rosnącej bety, a skoro test mialaś negatywny, to tej bety jeszcze nie ma tyle, żeby jakikolwiek objaw spowodowała.
Och ,wybacz za tak niegodziwą pomylkę

reklama
Och ,wybacz za tak niegodziwą pomylkę
Słuchaj, nikt tu Ci nie robi na złość. Idź, zrób betę i zobaczysz 🤷‍♀️ skoro masz objawy i obstawiasz (lub nie) ciążę to jak wyjdzie pozytywna to masz niespodziankę. A jak nie, to będziesz mieć wynik na wizytę.

Nie wiem, dla mnie pisanie dwóch róznych rzeczy w dwoch wątkach to nie pomyłka, ale może się nie znam.

Myślę że pomyłką było że tu weszłam
Nikt nie miał na celu Cię urazić. Po prostu - jeżeli okres spóźnia Ci się ponad tydzień to jest to sytuacja, którą należy skontrolować u lekarza i nie warto dłużej zwlekać. Skoro podejrzewasz ciążę, to najlepiej zrobić badanie z krwi, które da Ci pewną odpowiedź. Nikt nie wywróży z fusów ani powiększonych piersi.

Nikt nie miał na celu Cię urazić. Po prostu - jeżeli okres spóźnia Ci się ponad tydzień to jest to sytuacja, którą należy skontrolować u lekarza i nie warto dłużej zwlekać. Skoro podejrzewasz ciążę, to najlepiej zrobić badanie z krwi, które da Ci pewną odpowiedź. Nikt nie wywróży z fusów ani powiększonych piersi.
Jak można usunąć konto?

No ale jak okres Ci się spóźnia tydzien to po co czekac? Zrob betę i zapisz sie do ginekologa
Za tydzień mam umówiona wizytę ,wcześniej nie dam rady
Wczoraj mój mąż zauważył że mam większe niż zwykle piersi 🙈
Ale zawsze to tydzień niepewności. A jeśli byłaby ciąża to przy takim spóźnieniu test, a tym bardziej beta pokaże czy to ciąża rzeczywiście. Dziwię się że nie chcesz widzieć od razu tylko snuć dziwne domysły...

reklama
Ale zawsze to tydzień niepewności. A jeśli byłaby ciąża to przy takim spóźnieniu test, a tym bardziej beta pokaże czy to ciąża rzeczywiście. Dziwię się że nie chcesz widzieć od razu tylko snuć dziwne domysły...
Chce wiedzieć co się dzieje ale pracuje i dopiero za tydz mogę iść do gin

Do góry