Aleksandra2296
Aktywna w BB
Masakra. Tego się właśnie boję..No ja mialam pozytywny z dupy chyba bo czulam sie idealnie, izolatka i 9 dni bez dzieckana szczescie teraz sie tulimy i nadrabiamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masakra. Tego się właśnie boję..No ja mialam pozytywny z dupy chyba bo czulam sie idealnie, izolatka i 9 dni bez dzieckana szczescie teraz sie tulimy i nadrabiamy
W szpitalu w którym chce rodzić też były takie krzywe akcje. Mama pozytywna, tata z automatu na kwarantannę, dziecko odbierać ze szpitala musieli dziadkowie. Cyrk!Tzn ja się zgodzilam na izolacjębo mnie bardzo nastraszyli: ( ja w izolatce, maly na patologii noworodków a mąż w domu na kwaranrannie... zaraz synek bedzie mial pol roczku a mi ciągle smutno ze tak sie potoczylo
Tzn ja się zgodzilam na izolację bo mnie bardzo nastraszyli: ( ja w izolatce, maly na patologii noworodków a mąż w domu na kwarantannie... zaraz synek bedzie mial pol roczku a mi ciągle smutno ze tak sie potoczylo
Kpina jakaś. Modlę się żebym miała negatywny wynikW szpitalu w którym chce rodzić też były takie krzywe akcje. Mama pozytywna, tata z automatu na kwarantannę, dziecko odbierać ze szpitala musieli dziadkowie. Cyrk!
Najgorsze to straszenie. To jest nadużycie.