frez.ja1987
Fanka BB :)
No to zobaczysz jutro jaki będzie pomiaryNo właśnie nie, dlatego byłam tak zdziwiona, że wtedy ta temperatura tak wzrosła... I tak jak pisałam wcześniej, nawet śluz był taki jak białko, więc to mnie mega zdziwiło...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to zobaczysz jutro jaki będzie pomiaryNo właśnie nie, dlatego byłam tak zdziwiona, że wtedy ta temperatura tak wzrosła... I tak jak pisałam wcześniej, nawet śluz był taki jak białko, więc to mnie mega zdziwiło...
Tak. Po owulacji powstaje ciałko żółte widoczne w obrazie USG.A ginekolog będzie w stanie sprawdzić, czy owulacją wystąpiła czy nie?
Wiesz co, niestety ale nie to wygląda na cykl bezowulacyjny. Jeżeli chcesz sprawdzić, to najlepiej iść do ginekologa na USG. A jak nie, to chociaż oznaczyć poziom progesteronu we krwi jakieś 7 dpo po domniemanej owulacji.Dzień dobrysprawa wygląda następująco temperatura 36.67, jak jutro nie wzrośnie, tak jak w poprzednim cyklu, to ja już chyba za głupia jestem na to poznawanie siebie
![]()
Daj znać po wizycieTak, dzisiaj idę do ginekologa, może powinnam odpuścić trochę, bo to głowa za duża się robi...
Może chodziło o to, że w tym cyklu już brak szans na ciąża bo jest już PO owulacji a nie przedNo i sama nie wiemzrobił mi usg, stwierdził, że niby pęcherzyk się rozlał, niby owulacja była, a na ciążę już w tym cyklu nie mam szans, nawet nie wiem jak mam to rozumieć
oglądał te macice, mówi, że jakoś tak dziwnie jest, ale to może moja uroda, niby wygląda jakby jakiś polip był, a nie jest w stanie zobaczyć czy owulacja wystąpiła, taki misz masz, że chyba lekarza zmienię
![]()