Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czesc Ja uzylam testu firmy clearblue digital i jestem bardzo zadowolona poniewaz nie musze patrzyc na kolor keski pozytywny wynik to usmiechnieta buzka polecam go jest bardzo prosty w uzyciu a ja teraz czekam na efekty Pozdrawiam serdecznie![]()
często pojawiało się pytanie co moze oznaczac pozytywny test owulacyjny po owulacji (kilka dni przed okresem) w moim przypadku niestety nie oznaczało to ciąży....
Nie mam też PCOS. a test wyszedl mi pozytywny w 22 dcprzy 27-28 cyklach (taki sam jak w 12dc). Były dwie kreski tego samego koloru.
cześć, jestem tu po raz pierwszy...od 10 dc badam za pomoca testów owulacje...i cały czas ta druga kreska jest słabsza ( dodam że cykle bardzo nieregularne ostatni 40, przedtem 28 i 32 )dziś też robiłam test i kreska znowu nie jest taka mocna...czy to możliwe że mogę w ogóle nie mieć owulacji albo mieć co jakiś czas?staramy się od roku i nic:-(proszę o pomoc, testy jakich używam to LH hydrex, i nie wiem czy ta kreska(nie aż tak bardzo jasna) oznacza już owulacje, bo te testy może jakieś lewe???