reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Testy owulacyjne

Proponuję się skontaktować z ginem jakimś... Możesz nie mieć owulacji i dlatego też @ nie ma. Nie ma co czekać bo czasem na jajnikach tworzą się przez to torbiele (od niepękniętych pęcherzyków).

To wszystko może ale nie musi się u Ciebie sprawdzać. Lepiej dmuchać na zimne i do gina pędzić. Tylko do dobrego, ze sprzętem. W moim mieście z NFZtu to nie robią usg dopochwowego nawet bo sprzętu nie mają a przecież to teraz podstawowe badanie :baffled:

Nie chcę Cię straszyć ale jak masz kilku miesięczne cykle to to nie jest nic dobrego :baffled:

reklama
mhm... gdyby to bylo takie latwe ;-) moje cykle wahaja sie od m-ca do 5 :tak: raz @ w styczniu, druga w maju :tak: ostati cykl 38 dni, teraz juz 37 dzien i @ jak nie bylo tak nie ma, jajniki kluja, testowalam w czwartek i d..pa blada :baffled: zamowilam na allegro 10 testow owu i 10 ciazowych - jak jutro przyjda i @ nadal nie bedzie, to wyprobuje ten ciazowy jeden ;-)
No ja tez jestem takiego zdania jak Black Opal... Wybierz sie kochana do lekarza!!!Oczywiście życze żebyś jak najszybciej była w ciąży...ale te nawet kilkumiesięczne okresy między@ to nic dobrego moim zdaniem...

Witajcie! Ja wczoraj rozpoczęłam próby za pomocą testów owulacyjnych, i dziwnym trafem - DWIE KRESECZKI - :-) Czas pokaże co z tego "wyrośnie" może w końcu jakaś fasoleczka upragniona będzie. Pozdrawiam.:-D

Witajcie! Ja wczoraj rozpoczęłam próby za pomocą testów owulacyjnych, i dziwnym trafem - DWIE KRESECZKI - :-) Czas pokaże co z tego "wyrośnie" może w końcu jakaś fasoleczka upragniona będzie. Pozdrawiam.:-D
Trzymam kciuki Kochana!!:tak:
Do mnie dziś przyszły testy owulacyjne, które zamówiłam na allegro:tak:
Tylko nie wiem od którego dnia je zacząc robic?? Mam ich 17szt

Proponuję się skontaktować z ginem jakimś... Możesz nie mieć owulacji i dlatego też @ nie ma. Nie ma co czekać bo czasem na jajnikach tworzą się przez to torbiele (od niepękniętych pęcherzyków).

To wszystko może ale nie musi się u Ciebie sprawdzać. Lepiej dmuchać na zimne i do gina pędzić. Tylko do dobrego, ze sprzętem. W moim mieście z NFZtu to nie robią usg dopochwowego nawet bo sprzętu nie mają a przecież to teraz podstawowe badanie :baffled:

Nie chcę Cię straszyć ale jak masz kilku miesięczne cykle to to nie jest nic dobrego :baffled:

Black-Opal - mhm, jakos sie tym specjalnie nie przejmuje, po tych kilkumiesiecznych cyklach w pierwszym, w ktorym sprobowalismy udalo mi sie zajsc w ciaze i urodzic sliczniutka coreczke. A moja Gin jest rewelacyjna i ma super sprzet, ale powiedziala, ze gdybym jej nie wspominala o tych dlugasnych i nieregularnych cyklach, zupelnie nic by sie nie kanpela, bo wszystko jest idealnie. A @ nadal nie ma :baffled: Biore duphaston, jak za 2 dni @ nadal nie bedzie, to trza bedzie znow zatestowac :-) pozdrawiam

Czesc! Własnie się tu zarejestrowalam. Przegladalam Wasze forum już nie raz ale jakos nigdy nie mialam odwagi...
Staramy się z mężem o dzidzie 3 miesiące...niestety bez skutku. Wiem że te 3 miesiące to jeszcze nie tragedia ale oboje marzymy o dziecku wiec każda miesiączka nieplanowana wywołuje płacz :( Więc postanowilismy że spróbujemy uzyć tych testów jako ostatniej deski ratunku. Zamówiłam już sobie w aptece więc mam nadzieje ze tym razem wreszcie sie uda.

Czesc! Własnie się tu zarejestrowalam. Przegladalam Wasze forum już nie raz ale jakos nigdy nie mialam odwagi...
Staramy się z mężem o dzidzie 3 miesiące...niestety bez skutku. Wiem że te 3 miesiące to jeszcze nie tragedia ale oboje marzymy o dziecku wiec każda miesiączka nieplanowana wywołuje płacz :( Więc postanowilismy że spróbujemy uzyć tych testów jako ostatniej deski ratunku. Zamówiłam już sobie w aptece więc mam nadzieje ze tym razem wreszcie sie uda.

Trzymam kciuki !!:tak: Ja tez w tym cyklu na testach jadę:tak::-D

reklama
Witam ;-)
Mam takie pytanko: czy testy owulacyjne mogą nie pokazać owulacji, mimo że owulacja wystąpiła?
U mnie wg tempki wszystko ładnie, owulacja była kilka dni temu, nawet miałam bóle w podbrzuszu niby przed tą owulacją. Ale robiąc testy wychodziła mi druga bardzo blada kreska kilka dni z rzędu, później już tylko 1 krecha. Dziś dla pewności też zrobiłam i nic, 1 krecha.
Po prostu zgłupiałam, czy owulacja wogóle była. :confused2:

Do góry