Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze, że zadzwoniłam do przychodni bo okazało się, że wyniki już są.
47,31
Tak mi się nogi trzęsły, że musiałam ochłonąć zanim wsiadłam do samochodu
I udało mi się przepisac do ginekologa z 2.04 na najbliższy czwartek.
kahaka- ja mierzylam temp.przy obu ciazach i temp.utrzymuje sie wyzsza od owulki do 1-2 dni przed @ jak zaczyna spadac to przyjdzie @ a jak sie utrzymuje to jest DUUUUZA szansamoniek83 działają te testy raczejwięc i Ty działaj
AniaMania mam dziś 28 dc, zrobiłam test, ale negatywny. Mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone, bo testować powinnam dopiero w piątek. Temperaturę mam dalej wysoko, w tamtym cyklu już w tych ostatnich dniach spadała, a tym razem, jakieś 4 dni temu jeszcze dodatkowo skoczyła o około 3 kreski.Czy to może być dobry znak? Wie ktoś?
Inez - a nie mówiłam, że to implantacyjne!!! Gratuluję (i zazdroszczę)

takze mierz,badz dobrej mysli i nie testuj za wczesnie

bo potem radosc ucieka.ja tez nogami przebieram zeby wytrzymac do piatku i lekko nie ma,ale wiem,ze bez sensu jest robic wczesniej bo nigdy dokladnie nie wiadomo kiedy dojdzie do zagniezdzenia dlatego dzien @ lub dzien po to najwczesniejszy czas na test-choc wiem ,ze latwo tak pisac a gorzej czekac ,ale sama...tez czekam
ja z objawow mam pobolewania podbrzusza i mrowienie w piersiach od wczoraj dzis moj 25d.c.-cierpliwosci zycze i czekamy do piatku

INEZ- BARDZO SERDECZNIE CI GRATULUJE I ZYCZE ZDROWYCH POZOSTALYCH 8 M-CY CIAZY!!!!