reklama
AniaMania
Aktywna w BB
Dobrze, że zadzwoniłam do przychodni bo okazało się, że wyniki już są.
47,31
Tak mi się nogi trzęsły, że musiałam ochłonąć zanim wsiadłam do samochodu
I udało mi się przepisac do ginekologa z 2.04 na najbliższy czwartek.
Tak sie ciesze kochana, nie masz pojecia. Gratuluje i zdrowka przede wszystkim zycze!!!!!
Khaka no jeszcze nie gratuluje ale nie powiem ze tym razem moze byc powod do radosci
Fajnie masz bo przynajmniej jakies oznaki ktore daja nadzieje a ja to nie mam zadnych coprawda temki nie mierze ale nic innego tez sie nie dzieje... podbrzusze jedynie mnie pobolewa... ja sprobuje zatestowac w sobote... zobaczymy
E tam, ta temperatura to żaden znak...zresztą mnie też dziś podbrzusze pobolewa, pewnie @ się zbliża :-( ja to sobie tak wmawiam te objawy, że masakra.
Wiem, że na test to jeszcze za wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymać, i doskonale wiem, że negatywny wynik nic nie znaczy, ale mimo to mi smutno. O ile jeszcze parę dni temu miałam dobre przeczucia, tak dzisiaj już myślę, że lada chwila przyjdzie @ i złudzenia prysną jak bańka mydlana...
Wiem, że na test to jeszcze za wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymać, i doskonale wiem, że negatywny wynik nic nie znaczy, ale mimo to mi smutno. O ile jeszcze parę dni temu miałam dobre przeczucia, tak dzisiaj już myślę, że lada chwila przyjdzie @ i złudzenia prysną jak bańka mydlana...
kahaka, ja ostatni cykl miałam 26 dniowy (pierwszy po odstawieniu pigułek) i teraz w 26 dc zrobiłam pierwszy test. Wyszedł negatywny, dopiero w 28 dc wyszła blada krecha. Temperaturę zaczęłam mierzyć 4 dni temu i wychodziła 37,0 37,1. Nie mierzyłam wcześniej więc nie mam porównania.
Te testy owulacyjne trochę mi namąciły w głowie, bo zakładając, że @ jest 14 dni po owulacji, to okres powinnam mieć w najbliższy czwartek i troszkę się obawiam, że jeszcze może dojść do samoistnego poronienia.
Trzymam za Was kciuki, żeby się udało :-)
Te testy owulacyjne trochę mi namąciły w głowie, bo zakładając, że @ jest 14 dni po owulacji, to okres powinnam mieć w najbliższy czwartek i troszkę się obawiam, że jeszcze może dojść do samoistnego poronienia.
Trzymam za Was kciuki, żeby się udało :-)
Inez dzięki za pocieszenie...najgłupsze jest to, że ja doskonale wiem, że za wcześnie na test, juz raz byłam w ciąży (poroniłam) - wtedy też test wyszedł mi późno, bo dopiero ok 4 dni po terminie @. Ale ja się nakręcam, po tym poronieniu nie pragnę niczego bardziej niż kolejnej zdrowej ciąży.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
kahaka- ja mierzylam temp.przy obu ciazach i temp.utrzymuje sie wyzsza od owulki do 1-2 dni przed @ jak zaczyna spadac to przyjdzie @ a jak sie utrzymuje to jest DUUUUZA szansamoniek83 działają te testy raczejwięc i Ty działaj
AniaMania mam dziś 28 dc, zrobiłam test, ale negatywny. Mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone, bo testować powinnam dopiero w piątek. Temperaturę mam dalej wysoko, w tamtym cyklu już w tych ostatnich dniach spadała, a tym razem, jakieś 4 dni temu jeszcze dodatkowo skoczyła o około 3 kreski.Czy to może być dobry znak? Wie ktoś?
Inez - a nie mówiłam, że to implantacyjne!!! Gratuluję (i zazdroszczę)

reklama
mama05, wiem, wiem, ze powinnam czekać, ale głupol ze mnie...podbrzusze też mnie pobolewa, czuję się jak na okres niestety.
A czy wiecie może, czy testy ciążowe takie z allegro mogą się mylić? Tzn. czy może być tak, że apteczny wykryje a z allegro nie?
A czy wiecie może, czy testy ciążowe takie z allegro mogą się mylić? Tzn. czy może być tak, że apteczny wykryje a z allegro nie?