Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Choroba genetyczna może się przytrafić każdemu, nawet jeżeli ciąża przebiega bez problemu. Pewnie, że niewiele można na to poradzić, ale można się przygotować psychicznie, wybrać odpowiedni szpital, gdzie się dobrze zaopiekują maluchem po porodzie... A jak rodzice się dowiadują po porodzie, że dziecko jest chore, to jest szok, depresja, odrzucenie dziecka i nie wiadomo co jeszcze... Dlatego ja uważam, że badania prenatalne są potrzebnejak ktoś dobrze nazwijmy to fizjologicznie przechodzi ciąże to nie zawsze przywiązuje wagę do takich spraw dlatego c niektórzy mi się dziwią że przesadzamy z lekami badaniami ....ale te osoby nie straciły dziecka....

wydać na świat w marcu (albo raczej to on się zamierza wydać na świat) -przynajmniej tak mi wychodzi z obliczeń :-)
Potem poszliśmy na zakupy i jakoś odechciało mi się druga robic
I tak siedzę z jedną 
Z maluszkiem wszystko ok :-) a do mojego pojde za jakies 2 tygodnie zeby od razu zrobic badanie przeziernosci karku.