Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beata mi sie zdaje ze to ciaza w jakis sposob wplywa na wynik, ktory niekoniecznie jest prawdziwy...Witam dziewczyny.... Ja też mam problem z toksoplazmozą i przy tym niesamowity stres..
U mnie sprawa toczy się od grudnia 2017 roku wtedy starając się o dziecko zrobilam dla pewności badania na toksoplazmozę... wyszło igg+ igm wynik wątpliwy... mialam powtórzyć po 3 tygodniach wyniki byly takie same. Następnie prowadzący mnie wtedy ginekolog po upływie 3 tygodni zalecił zrobienie awidności... I wyszła wysoką 86 % .... I temat został wtedy zamknięty przez prowadzącą mnie panią ginekolog. Teraz mija rok i 3 miesiące od wyniku awidności jesten w 8 tygodniu ciąży I znowu wynik toskoplazmowy igm wątpliwy.... jestem przerażona i nie zrozumiałe jest to dla mnieczy któraś z Was tak miała mimo wysokiej awidności igm dalej wątpliwe ??
Też mam taką wielką nadzieję, pociesza mnie tylko ta awidność którą robiłam, dziś mam mieć wizytę u lekarza Chorób zakażnych. Liczę tylko na dobre wiadomości. Lecz panicznie się boję, nie ukrywam tego...Beata mi sie zdaje ze to ciaza w jakis sposob wplywa na wynik, ktory niekoniecznie jest prawdziwy...
Ja również uważam, że ciąża może mieć wpływ na wynik....Też mam taką wielką nadzieję, pociesza mnie tylko ta awidność którą robiłam, dziś mam mieć wizytę u lekarza Chorób zakażnych. Liczę tylko na dobre wiadomości. Lecz panicznie się boję, nie ukrywam tego...
Ja że zniżką 50 % place ok 14 zlotychDziewczyny ile kosztuje opakowanie Rovamicin?
Mam do oddania 2 cale opakowaniai trzecie bez 4 tabletek. Swieze. Kupione miesiac temu, ale juz nie musze brac. Oddam za koszta wysylki (15zl). Chce ktos?Ja
Ja że zniżką 50 % place ok 14 zlotych