aneczka2425
Fanka BB :)
trochę to skomplikowane bo liczą średnią z ostatnich 12 miesięcy przy czy biorą pod uwagę czy były inne zwolnienia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
księgowej w pracy byś musiała się zapytać albo na pasku zobaczyć...
czy któraś z Was moje Panie były w takiej sytuacji? słyszałam że powinnam ukryć ciąże przed pracodawcą do co najmniej 3-ciego miesiąca -> wówczas jestem pod "ochroną" i podobno pracodawca MUSI przedłużyć mi umowę do czasu porodu. czy rzeczywiście tak jest??? proszę pomóżcie! firma jest naprawdę stabilna i w dodatku ogromna. bardzo dba o swoich pracowników nawet tych pracujących wyłącznie na zleceniu. niestety na moim stanowisku nie należy mi się stała umowa. tak już jest w tej firmie niestety. to stanowisko jest nisko wśród hierarchii wewnątrz firmy i jest ono raczej pierwszym stopniem do awansu. za dwa miesiące powinnam awansować. ale czy uda mi się ukryć mój stan? codziennie gdy idę do pracy myślę o tym "jak ja powiem to szefowi"... ciężka sytuacja. nie mogę stracić tych dochodów! a tak się cieszyłam z nowej pracy a już w ogóle z zarobków