reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Toksoplazmoza

No to juz wiem dlaczego ja wogole nie moge dotykac miesa...a badania mialam robione rok temu...oj trzeba powtorzyc:(

reklama
No, właśnie umówiłam się na usg piersi i badanie na przeciwciała toksoplazmozy. Idę 1 października.
Toksoplazmoza ma mnie kosztować 65zł, 30 zł jedne przeciwciała (na przebytą chorobą), a drugie (na biegnącą właśnie) 35zł. W końcu jednak mój plan zostanie zrealizowany. Zostanie jeszcze ostatnia szczepionka przeciw wzw B w październiku i jestem wolna ;D

Agutek! Trzymam kciuki by wszystko dobrze wyszło! Ja ostatni jestem calły czas śpiąca. Nie wiem czy to pogoda czzy antybiotyki ale padam jak zabita. ;) Jeszcze 6 dni rovamycyny 3 dni przerwy i dupfaston. Oj jak ja to wytrzymam.. Ale w przyszłym cyklu jest nadzieja na fasolkę więc staram się wytrzymać

Chyba my wszystkie jestesmy wyczerpane ta pogoda...ja tez chodze od kilku dni wyczerpana i spiaca...dlugo spie, ale jak wstane to ze 3 godz normalnie funkcjonuje a pozniej znow jestem zmeczona i spiaca...tak jak teraz

Ja też padam, drugi dzień z rzędu siedziałam 12h w pracy :( Ciekawe co mnie jutro czeka, czy przypadkiem nie to samo. Zaraz uciekam spać. Dobranoc.

reklama
Wczoraj też siedziałam 12h. Dzisiaj jestem nieprzytomna. Właśnie jestem po 3h drzemce i wcale nie jest mi dużo lepiej. A najgorsze, że w poniedziałek również zapowiada się 12-godzinny kierat. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że jednak uda się wyjść szybciej. ;) Pozdrawiam.

Do góry