reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Torba do szpitala!!!

Ja się naczytałam na forum, że mamusie sobie chwalą pieluchy z Rossmanna w bordowych opakowaniach, i takie zakupiłam- po małej paczce w rozmiarach 1 i 2 żeby zobaczyć czy się sprawdzą.

reklama
Ile tych ubranek wziaść? 2 sztuki starczą( spioch + koszulka)? Wolałabym body wziasc ale od kogoś słyszałam, ze takie małe dziecko nie powinno sie ubierac jeszcze w body nie wiem czemu może, że ma nózki odkryte? Obiło mi się o uszy by dziecko nie ubierać jak jest w szpitalu nie potrzeba pępęk ciagle by się wietrzył. koszulka i pampers i skarpetki wystarcza. Ale nie wiem nie bedzie jej za zimno.

ja chyba wezme 3 komplety: body plus pajacyki:)) i jedna koszulke.
Jak zabraknie to maz przywiezie.
Nam polozna w szkole rodzenia mowila zeby z pepkiem nie przesadzac z tym ze nic go nie moze dotknac, ze nie moze sie zamoczyc itp....
I zeby nie wycinac otworkow w pampersach na pepek...no chyba ze bardzo chcemy...

Wczoraj polozna w szkole rodzenia mowila zeby laktatora nie brac do szpitala..i badz tu madrym....

Aniu to chyba zależy od szpitala i od sytuacji, w tym w którym ja będę rodzić, rodziła koleżanka i z kolei radziła wziąć bo już w szpitalu miała nawał pokarmu i w szpitalu co prawda laktator był ale kolejka była do niego taka że by się nie doczekałą i lepiej było mieć swój

Do góry