Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Masakra...Więc - achhhh, jak piszę to "więc" - to od razu przypomina mi się moja polonistka, która zawsze powtarzała: nie zaczynamy zdania od "więc" -hahahah
... koszule i szlafroczek przeprane, wyprasowane wylądowały w torbie, kapcio-baletki - chociaż wiem, że najwygodniejsze takie klapki zwykłe, bo ławtiej po porodzie założyć, ale myślę, że dam radę; podkłady, nawilżane chusteczki, pampersy, chusteczki do rąk - takie odkażające, sudocrem, tantum rosa, płyn pod prysznic;
brakuje - ubranek dla Maleństwa, klapek pod prysznic, ręcznika, kosmetyków - ale te chyba już bliżej terminu spakuję - tak jak wodę, ładowarkę itp... uffff

nie to, że gruba to chociaż sexy mamcia niech będę haha. Staniki to ja już nie wiem jaki rozmiar. A powiedzcie mi kochane, bo moje piersi są takie normalne jak bym w ciaży nie była, ani nabrzmiałe, anie większe, takie miękkie. Z Ewą miałam bolesne i pękate i już od 5 miesiaca siara leciałą a teraz nic
Wy też tak macie??? może to wpływ nastawienia mojego na karmienie butlą? ale chciała bym też cyca na zmiane dawać, teraz mam obawy, że w ogóle pokarmu nie będzie.
Dlatego pakuje torbe tylko dla siebie.... pakuje, musze ja wyprac pierwsze No ja tak do końca nie mam bo moje piersi są chyba trzy rozmiary większe ale nie są jakies nabrzmiałe i obolałe tylko normalne tyle że sporo większe a i siary tez nie zauważyłam.A powiedzcie mi kochane, bo moje piersi są takie normalne jak bym w ciaży nie była, ani nabrzmiałe, anie większe, takie miękkie. Z Ewą miałam bolesne i pękate i już od 5 miesiaca siara leciałą a teraz nicWy też tak macie??? może to wpływ nastawienia mojego na karmienie butlą? ale chciała bym też cyca na zmiane dawać, teraz mam obawy, że w ogóle pokarmu nie będzie.