• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba wyprawkowa do szpitala :)

reklama
Ja mam właściwie też jeden 6 km od mojego domu pozniej mam w Tychach jakieś 15 Żory... jakieś 20 parę :D i do Bielska ale tam też coś mam 20parę km. Więc wybrałam ten najbliżej żeby mój mógł szybko transportować się do domu :D wrazie gdyby wolnego nie miał :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja wyboru nie mialam;) ten szpital w ktorym rodzilam 60km, nastepny 90km. Jak dla mnie to juz te 60km to strasznie daleko, przez cala koncowke ciazy stresowalam sie czy zdaze dojechac i nie urodze w samochodzie ;D

manka_tk opieke podczas ciazy mamy praktycznie taka sama, wiec moze i warunki do rodzenia sa na tym samym poziomie:) a masz mozliwosc isc zobaczyc porodowke? bo ja pod koniec pierwszej ciazy pojechalam z polozna do szpitala i oprowadzila mnie po calej porodowce, pokazala sale do porodu, sale poporodowe, wytlumaczyla co ze soba zabrac a co oni maja:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa mama też chcę taki szpital :)

U mnie w okolicy podobno nie ma dobrych prywatnych szpitali.
Zastanawiam się nad dwoma państwowymi jeden ma opinię masówki, ale najlepszy sprzęt i lekarze. Zaś drugi dopiero wyremontowany, ale jak są jakieś problemy to do tamtego dowożą karetką. Lekarza mam z tego pierwszego i sama już nie wiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry