• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba wyprawkowa do szpitala :)

reklama
Ale ja rowniez nie wyobrazam sobie lezec na sali poporodowej w 8 os. U nas w szpitalu (ktory wybralam) sa sale 2 os + lazienka na dwie sale. Jest to nowy szpital, wiec zadbany:)

Isia- gdybym miala mozliwosc rodzic w Waszym escalupie czy jak on tam to nawet bym sie nie zastanawiala- 1900/2500 zl a 15900 badz nawet w najgorszym pakiecie 5900 to chyba inna bajka. To juz kasy trzeba jednak miec na zbyciu [emoji12]

I opinie tez ma super ten szpital. Medfemina dopiero 2,5 msc dziala a i to juz sa jakies ale.
o ktorym szpitalu piszesz? :)

mnie tam nie stac teraz na nic, jeszcze od Mamy musze wsparcie finansowe czerpac, takze nawet nie biore pod uwage prywatnego :)

jak ja sie ciesze, ze nie musze sie zastanawiac gdzie rodzic:) Mam tylko jeden szpital-60km od domu:) ale warunki cudowne-sale jednoosobowe z lazienka (prysznic, toaleta, umywalka z lusterkiem), Maz moze byc cala dobe w pokoju, wtedy dostawiaja jedno lozko dla niego. Polozne na kazde, nawet totalnie glupie pytanie zadane piaty raz odpowiadaja z cierpliwoscia. I nawet jak wzywasz je w nocy to nigdy nie okazuja zniecierpliwienia. Polozna ktora odbierala porod przychodzi na druga dobe poromawiac. O tym sie sie dzialo na porodowce, jak przebiegal porod, co podawali, jak szlo rozwarcie itp. Wszystko pieknie tlumaczy:) Przychodzi jeszcze doradca laktacyjny i uczy jak przystawiac malenstwo, jak pomoc sobie przy zastoju, jak dbac o brodawki..

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

volka dokladnie-z doswiadczenia przy pierwszym porodzie i pobycie w szpitalu:) a spedzilismy tam 6 dni-caly czas razem z Mezem. i na porodowce i na poporodowym:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Izik_89 a gdzie rodziłaś Emilkę?

U mnie w mieście jest jeden szpital, dużo osób z mojego otoczenia tam rodziło. O prywatnym porodzie ani nie myślałam ani nie myślę :D W sumie puki co nie wiem co mnie czeka to przeżyje, tak czy tak mój dzidziuś musi się urodzić :p A jak bym miała zapłacić za prywatny poród to wole na zabieg na rozstępy pieniądze przeznaczyć, bo mi na boczkach wyszły już jakiś czas temu :p:p :D:D

W ogóle bardzo dobrze, że każda z nas jest inna i ma swoje zdanie :D Wyobrażacie sobie forum gdzie wszystkie byłybyśmy takie same? Te same rzeczy by używałyśmy, ten sam pogląd na wszystko ... nudno by było, a tak wiele ciekawych nowych rzeczy możemy się dowiedzieć :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry