reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Toruń

Witam. Moje Dziecko nie dostało się do przedszkola. Twoje również? TO JUŻ NIE PROBLEM!!!
Od 1 września 2010 roku rusza w Toruniu nowy Punkt Przedszkolny. I co najważniejsze, mamy jeszcze wolne miejsca.

Punkt Przedszkolny Mały Wielki Świat mieści się przy ulicy Św. Antoniego 16A w Toruniu. Jest to miejsce ze wszech miar przyjazne Dziecku - bo to właśnie Ono jest tu najważniejsze. Oprócz standardowych zajęć dostępnych w każdym Punkcie Przedszkolnym proponujemy autorskie zajęcia rozwijające nasze Maluszki. Poprawimy koncentrację i umiejętność zapamiętywania na zajęciach z technik pamięciowych, pozbędziemy się nadmiaru energii na warsztatach tańca współczesnego a dla najbardziej aktywnych - dziecięca Capoeira. Proponujemy również interesujące warsztaty dla Rodziców. W miłej atmosferze spotykać będziemy się z uznanymi lekarzami (pediatra, ortopeda, logopeda, stomatolog, dietetyk etc.) - a wszystko po to, aby móc zapytać specjalistę o wszystkie nurtujące nas problemy. A to tylko część atrakcji...

Warto również dodać, że w dniach 23-27 sierpnia 2010 Punkt Przedszkolny Mały Wielki Świat zaprasza na Dni Otwarte. Wstęp oczywiście bezpłatny. Zapraszamy całe Rodziny w godzinach 15.30-18.30.Więcej informacji również pod numerem 511 38 38 36 lub Mały Wielki Świat - Nowy Punkt Przedszkolny

reklama
Monia trzymam kciuki :***

Kasiuch no pewnie że zapomniałyśmy:-p:-p:-p napisz jak wesele :tak:gratulacje ząbka- a jak młody to znosi ??? bo u nas ząbkowanie ciężkie :baffled:

a tak ogólnie to git, nie mam na nic czasu ale to akurat nic nowego :-D

Dziewczyny znacie jakąś dobrą i tanią dentystkę ? Muszę się wybrać ale krucho z kaską i muszę znaleźć kogoś naprawdę taniego.

Paulina Ty studiujesz? Bo już zapomniałam. Ale możesz się zapisać na Gagarina do UMK-owskich dentystów - są świetni :tak: ja chodzę do Zmysłowskiego i jak na razie nic mnie nie bolało ;-)

Monia trzymam kciuki :***

Kasiuch no pewnie że zapomniałyśmy:-p:-p:-p napisz jak wesele :tak:gratulacje ząbka- a jak młody to znosi ??? bo u nas ząbkowanie ciężkie :baffled:

a tak ogólnie to git, nie mam na nic czasu ale to akurat nic nowego :-D

Dziewczyny znacie jakąś dobrą i tanią dentystkę ? Muszę się wybrać ale krucho z kaską i muszę znaleźć kogoś naprawdę taniego.
no nietsety tez ciezko, problemy ze snem, marudzenie..milion pobudek w nocy, masakra:/
a co do dentysty niestety nie pomoge:/
a na weselu ok, Olek spal obok sali weselnej kazdy go przykrywal, i poszlam spac o 6.30:p

Taa za Od Nową :tak:
Zawsze możesz iść z rana (tak o 6 już tam być) z bólem zęba i przyjmą Cię bez problemu (nawet jeśli nie skręca Cię z bólu, ale masz konkretny problem):tak: Założą Ci kartę od razu i potem lekarz Ci zapiszę wizytę :-) JA tak robię i zawsze mam szybko następne wizyty :-)

reklama
Do góry