mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Silva to chyba Szymek najbardziej zaawansowany w nocnikowaniu z dzieciaków :-) no nie licząc żłobkowego nocnikowania Beniego ironii
a jak odsmoczkowanie idzie?
a jak odsmoczkowanie idzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Bo zawsze jak zrobił kupę do nocnika, to biłam Mu sowicie brawo i głaskałam po głowie. Ostatnio leży w łóżeczku i ma zasypiać, ale kręci się, wierci. Patrzę na Niego, a On brawo bije, sobie myślę: o co cho?? a za chwilę poczułam
A Tymek zadowolony bije sobie brawo, że kupę zrobił...
mamoM naprawdę? hmmm ależ mi się ciśnie jakis uszczypliwy komentarz ale znowu będę małpą więc sobie darujęasinka fajna i bardzo prawidłowa Tymkowa reakcja na kupę![]()