agapa
Fanka BB :)
Papajka no właśnie skąd ty jesteś, bo może i ja mogłabym jakoś pomóc. Fakt sytucję masz nie łatwą ale wierzę że sobie poradzisz. Teraz nie możesz się zamartwiać, bo to nie jest najlepszy czas na zmartwienia. Ja mam dużo rzeczy z "ciucholandów". Upiorę wyprasuję i małej nic nie jest a łaszki są naprawdę fajne. Wszystkie swoje dzieci (3) wychowałam w tetrówkach to zawsze taniej niż w pampersach tyle że przy trójce dzieci naraz to może brakować czasu na prasowanie - ja prasowałam do ukończenia 3m-ca.
Bunia a tobie życzę powodzenia i doczekania dzidziusia. Wierzę że wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki.
Ja nie mam bliźniąt-pomyślicie że łatwo się mądrzyć jak się rodzi po 1 dziecku. Mi czasem i z tym jednym było ciężko, ale teraz mam już trójkę dzieci i chętnie służe pomocą.
Bunia a tobie życzę powodzenia i doczekania dzidziusia. Wierzę że wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki.
Ja nie mam bliźniąt-pomyślicie że łatwo się mądrzyć jak się rodzi po 1 dziecku. Mi czasem i z tym jednym było ciężko, ale teraz mam już trójkę dzieci i chętnie służe pomocą.
To zależy do jakich pieluch porównujemy czy do pampersów czy do jakiś z tesco czy biedronki. To samo z proszkiem tu też ceny są b. różne a ja mam koleżankę która 4 lata temu kupowała płatki mydlane
. Co do prądu to ja mam np. tańszą taryfę w nocy i 2 godz. w dzień.
mam nadzieję, że wszystko wporządku i ta cisza tylko z powodu braku czasu