Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masz tą samą sytuacje co ja. Najprawdopodobniej 3 chłopaków. Wszyscy mnie pocieszaja ze z chlopakami jest łatwiej ale to zależy od charakteru wiadomo. Ja tam sie ciesze bo faceci maja chyba lzej w zyciu.
Co do wózka to ja kupuje dzisiaj wlasnie baby active trippy 3w1, uzywany za fajna kase udalo sie dostac ale jeszcze z gwarancja. Jeszcze mi zostaly łóżeczka do kupienia. Ale kupie 3 standardowe. Na poczatek poki beda sie miescic beda spac w jednym. A potem kazdy do swojego.
I moja "wolnosc" na powietrzu sie pomalu konczy..... ☺
Daj koniecznie znać po wizycie. Zaglądam tu do was i trzymam.za was wszystkie kciuki.na FB jest fajna grupa dla rodziców trojaczków i tam mimo wszystko odradzają trippy, spotkałam sie z opiniami, że w wersji ze spacerówka jest mniej stabilny niestety i strasznie ciężko sie prowadzi, my chyba ise zdecydujemy jednak na peg perego lub tfk (choć serce boli jak sie widzi cenę), sa chyba wygodniejsze i powinny nam sie zmieścić do boxa na samochodzie (sa też lżejsze więc być może nawet sama dam sobie radę z pakowaniem)
dziś zaczynamy 21tc, od kilku dni znacznie twardnieje mi brzuch i jest mi coraz ciężej, czuję sie jak w 35tyg normalnej ciąży, dziś tez wizyta, mam nadzieję, że wszystko ok