tak dokladnie mieszkanie tez gmina moze wam dac bo taka sytuacja to napewno gmina da potem jak dzieci sie urodza to dostaniecie 3 tysiace becikowego ( 1 tysiaz za kazde dziecko) + 3 tysiace od gminy za urodzenie dzieci dodatkowo 68 zl * 3 bo trojka dzieci takie jest rodzinne + jeszcze dodatek dla rodziny wielodzietnej na kazde 3 i kolejne dziecko dostaje sie jakas dodatkowow kwote mozecie rowniez napisac wniosek o zapomoge ktora wynosi od 90 nawet do 300 zl i mozecie zlozyc wniosek o zywnosc z uni europejskiej jest bardzo dobra i dosc duzo sie dostaje wiec gminy duzo pomagaja i niebedzie tak zlepapajkagrunt to dobra organizacja! Musisz teraz zadbać o siebie, bo pierwszy etap macierzyństwa to ciąża. Ubranka możesz kupować etapami przez cały okres ciąży. Ja na waszym miejscu zgłosiłabym się do gminy, napisała podanie o jakąś pomoc. Będzie dobrze - zobaczysz!
bunia a gdzie ty sie tu zapodzialas juz nas nieodwiedzasz na staraczkach 2010???wszystkie tam jeszcze jestesmydziękihe he- jak narazie marzę choćby o jednej zdrowej dzidzi
ale jestem w trakcie indukcji cyklu z closibegytem i na podglądzie były pęcherzyki w obu jajnikach- jakbym miała podwójny strzał, to bym chyba oszała ze szczęścia
![]()
paaajjkkkaa daj znac co u was i sproboj isc do gminy tak jak napisalam napewno duzo wam pomoze gmina :-) trzymam za was kciuki
he he- jak narazie marzę choćby o jednej zdrowej dzidzi
Dowiedziałam się tego wczoraj jestem w 11 tyg ciąży ;D