reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

trzeci migdał

Magduś, tak chodziło mi o sińce pod oczami. Nawet jak był wyspany, to były. A jak był zmęczony to robiły się ogromne.

reklama
Witaj RUBI bardzo Ci dziękuję za pocieszenie mnie.Mam nadzieję,że wszystko pójdzie ok i bez powikłań.Nie mam podstaw żeby coś podejrzewać nie dobrego,ale sama ze swojego doświadczenia nie mam zbytniego zaufania do lekarzy i stąd te moje obawy. Chociaż żadna mama nie chce aby jej dziecko cierpiało i chce mu tego oszczędzić. Pozdrawiam

własie wczoraj bylismy u lekarza i w końcu trafilismy do "normalnego" . przepisał LYMPHOMYSOT i mamy robic inhalacje. jak będzie bezzmian to idziemy na badanie trzeciego migdała jakąś sondą przez nos(refundowana) .

pozdrawiam wszystkie mamy zmagające się z tym problemem.

U nas tez wystapil ten problem ale jeszcze nie jest tak zle.
Ostatnio trafilam do homeopaty z corka z zapaleniem oskrzeli i wyleczylismy je bez antybiotykow, wiec przy okazji zbadala syna co ma ten problem z migdalem. Dostalismy od niej najpierw lekarstwo na wylecznie przeziebienia, a pozniej dostalismy namiar na lekarstwo ktor "niby" powoduje wchloniecie migdala. Tylko nie jest one u nas dostepne w Polsce. Jest na pewno zarejestrowane w NIemczech.Jak skonczy przyjmowac wszystkie lekarstwa co teraz ma to sporobujemy tego co nam polecial. MOze to cos da, roznie bywa.

Witam,nie udało się nam usunąć Natalce migdałka gdyż załapała kolejne przeziębienie i kolejny termin dopiero w styczniu.Jak dalej będzie miała tak częste infekcje to się nigdy nie załapiemy w terminie zabiegu:-(.

hej andzia! u nas pani doktor przewidziala taki scenariusz... pojechalismy z zapaleniem ucha - dostalismy antybiotyk i od razu na zabieg (w srode wieczorem ostatnia dawka antybiotyku a w czwartek zabieg). nasza pani doktor powiedziala ze jak bedziemy czekac az Jasiek wyzrowieje calkiem to zastanie nas maj...
jutro mina 3 tygodnie od zabiegu i jestem bardzo zadowolona bo to najdluzszy okres bez choroby od wakacji (tfu tfu) ;-)

witaj Rubi, nam w szpitalu kazali czekać 2 tyg po skończonej infekcji podobno z przezorności,niestety z jednego wpadamy w drugie i teraz walczymy z zapaleniem spojówek.W między czasie zrobiłam córce wymaz z gardła na posiew,ale nic nie pokazał.I dalej jestem w kropce a córka jak chorowała tak choruje,a pogoda sprzyja niestety :-(.Pozdrawiam

reklama
odświeżam wątek

słuchajcie mój synek Igorek podejrzewam i tak samo pani przedszkolanka że może mieć 3 migdał.spi z otwarta buzią,w nocy bezdechy co mnie przeraża i ciagnący się wiecznie katar akurat teraz minał...dzis idę po skierowanie do poradni otolaryngologicznej w Kajetanach.

jakie macie doswiedczenia z tym problemem u dzieci ,może jakieś inne objawy

Do góry