Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z mężem, udaje że chory ,do pracy nie poszedł, pojechał samochodem do szefa powiedzieć że nie jest w stanie jeździć
gdzie tu sens? Zabrali mu kluczyki i kazali jechać do spzitala, powiedzieli że jak wróci samochodem do domu to policję wezwą....zrobiłam mu śniadanko, herbatkę, potem drugą, a on nawet dziękuję nie powie, postawa roszczeniowa wiecznie...wczoraj mi uwagi robił że znowu brzuch mi rośnie, że się objadam. Potem pytam go czemu nie zgasi już światła Patryśkowi skoro śpi - a on że jeszcze nie teraz, a później mi awanturę urządził że zapaliłam wieczorem lampkę żeby sobie paznokcie olejkiem posmarować, w dodatku Dominik miał bóle wzrostowe i wysłałam go do niego - to wrzeszczał na mnie że on nie ma kiedy odpocząć i nie może nigdy wcześniej pójść spać. ........... Dziś rano położył komputer na stole upaćkanym dżemem ze śniadania, jeszcze nie wytarłam bo byłam w szkole zaprowadzić młode a potem skoczyłam do Lidla kupić chleb, jajka i weszłam do apteki po Nutramigen, to awantura, gdzie ty byłaś, ja się źle czuję itp, ale byłam w domu po portfel sprawdzić jak chłopaki to spał z Patrykiem....za chwilę już się lepiej poczuł i on do mamuni dzwoni do Polski, ja się tylko pytam czemu on ten komputer w dżem wsadził to on mi wrzeszczy że ja nawet stołu przez tydzień nie umyłam...
niech idzie znaleźć sobie taką co będzię przy nim skakać na każde zawołanie uśmiechnięta od ucha do ucha........ja nie mogę, ja wysiadam. Cały dzień mi popsuł