Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a to dobre....dziewczyna syna, udalo wam sie mnie porzadnie rozmieszyc az sie oplulam 
.
a tak to cisza jak makiem zasial. A ja dzis jakos humoru nie mam, to chyba reakcja na stres po podrozy. No coz, powrot do rzeczywistosci czasem bywa nieprzyjemny. Juz bym chciala zeby piatek byl bo musze odpoczac po tym wszystkim zarowno fizycznie jak i emcjonalnie. Pozdrawiam i mam nadzieje ze jednak ktos sie jeszcze zjawi tu dzisiaj 

było całkiem miło, pogoda wczoraj dopisała, więc posiedzieliśmy w ogródku, wieczorkiem emek grilla zrobił. Wypróbowałam trzy nowe przepisy - muffinki z brzoskwiniami, szarlotkę z budyniem i czekoladową-jogurtową babkę i jestem zadowolona, bo było pyszne i prawie nic już nie ma... dziewczynki dostały mnóstwo ubranek i prezencików w postaci różnych drobiazgów, więc szczególnie Hania była przeszczęśliwa:-)
dużo siły życzę przy tych zakrętach;-)
. Trzymam kciuki za ten postanowiony salon i lepiej przyznaj sie ze siedzisz 24/7 na BB a nie krec tu jakims stalym zalogowaniem