• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie środowo

Mamusia - to kciuki za wprowadzenie pomysłu w czyn!!!!!

Pawimi - aż nawet nie wypada, żebyś taka laską była... zazdroszczę...

Buziaki dla wszystkich i pozdrowionka z wietrznej i mokrej, choć pięknej Wyspy

reklama
Hej
wpadam jak po ogień.
Pawimi nie wiem co to znaczy relaksować się na BB. Jestem też na stałe zalogowana, nie wiem czy to ma znaczenie :-) W każdym razie SZPIEGUJESZ aż miło :-)
Mamo - zycze powodzenia w realizacji marzeń
A ja własnie zaczynam pakowanie. Jedziemy na 3 dni na wypad rodzinny w góry. Do domu na łąkach: http://domnalakach.pl/indexpl.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Joas to udanego wypoczynku!!! i pomachaj do mnie bo bedziesz blisko!!!

Mamo
&&&&&&&&&& za interes, i za dzidziusia&&&&&&&&& paczka gotowa tylko musze na poczte zajsc

Pawimi ja ci tez pocukruje :-D bo laska z ciebi na prawde jest :tak: a i z synowej tez sympatyczna kobietka

pozdrawiam

Lenka ,Joaś ,Zuz inka dzięki babki:))))
mam nadzieję ,że sie uda..

Joaś miłego wypadu:)

Zuz Inka oki-to czekam na przesyłkę ...kumpela rodzi na początku października..

Weroniczka mam nadzieje ,że humorro wróci ..

miłego dnia babki... ja stałam godzinę na poczcie za listem poleconym...wrrrrrrrrrr!!! jedno okienko czynne a ludzi było 20 sztuk:confused2:

reklama
Jestem też na stałe zalogowana, nie wiem czy to ma znaczenie :-)
hmmmm cokolwiek to znaczy bo teraz sie nie "swiecisz", zreszta nasza mama tez nie ;-)Ale to wcale znaczenia nie ma ja tylko tak zartowalam haha

oj przepraszam! mama sie teraz swieci, nawet wiem co czyta:-D ale z nia to juz ustalilysmy ze siedzi na BB 24/7.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry