vivienne,14-19???

Oj nie chciałoby mi się dziecka zaprowadzać na tak bzdurną godzinę...szok normalnie. Nie wiedziałam że jeszcze co niektórzy z oświaty w nosie mają komfort dzieci. A mogę spytać czemu dziecię chodzi do przedszkola? Pracujecie oboje?
Pawimi no popatrz! Nie ty jedna się lenisz, ja też tylko skype z siostrą, ebay, i bb!! Nawet prania jeszcze nie powiesiłam!
Lenka Natkaa - gratuluję!! Niech rosną chłopaki zdrowo.
Mamuś a ty fiolet, róż gdzieś mówiłaś??? Ja tam turkus widziałam raczej....
Sempe,
Katrina - no nieźle - wasze bączki karmione na drożdżach chyba, haha
Zuz - inka szkoda mi strasznie twojego poprzedniego szynszylka. Maciuś chyba też posmutniał i wyciągnął wnioski na przyszłość? A Marysia to fajnie że taka drobniutka, nie musisz się napocić bo moje szkraby to raczej swoje ważą - Patryś teraz ma 14kg , rodzeniowa waga 3980kg, a zjeść to on lubi, ale wybredny...
Katrina - z ząbkami to ja tak słyszałam od teściowej że idą od 4 mies. jak Vanessa się śliniła - i kiedy wyrosły? Grubo po roczku...

Dominik zaczał ząbkować ok 8 mies. a Patryś też późno - zaraz jakoś przed roczkiem...nie ma żadnej reguły
Wisieńka - poprawy nastroju życzę - i pocieszę cię że ja się podobnie czuję z reguły, choć mam przebłyski lepszego samopoczucia...
Hana - jejciu a co się stało że kolejny pogrzeb?