reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Weroniczka - ja moja córcię też gonię do posprzątania pokoju, żeby Mikołaj sie nie przewrócił, ale chyba będę musiała jej pomóc, bo nie wie od czego zacząć, więc zaczyna od ryczenia.

No widzisz a ja nie wiedziałam dlaczego moi zaczynają od ryczenia ;-)
Idę poleniuchować jeszcze trochę. Dziś małż się dokształca, więc leń na całego :-D:-D:-D O 21 powinnam skończyć - wersja optymistyczna :tak::tak::tak:

Ja na dziś kończęleniuchowanie :-) Muszę poczekać aż młode zasną i popakować prezenty. Śniło mi się dziś że zaspałam i nie dałam dzieciom prezentów :rofl2::rofl2::rofl2:

jestem ..
wysiedziałam się na tych mikroskopijnych krzesełkach 2,5 h ...matko czemu zebrania tyle trwają !!!????

kręgosłup woła o litość więc tylko na chwilę wleciałam ..

Joaś
odpoczywaj ,należ Ci się :-)

Weroniczka
spokojnego wieczorku:)

Katrina
ahahahahaaa..dobre z tym sprzątaniem ;))
no i wiem o co kaman z lekarzami ,ale wiesz..jak to za długo potrwa u Ciebie to żebyś paznokcia nie straciła ...:sorry2:

Hana
współczuję ...;(
obyście się nie pochorowali kurka ...

i tak ..jutro kina wiec juz nogami przebieram ;)
i dzięki za opinię w sprawie gabinetu ;)
mówisz,że budyń Ci się po głowie kula :-D:-D no tak ,teraz i mi sie przypomniało ;)))

Bedii
dzięx kochana ..jak tylko wsio będzie gotowa to zasypię Was fotkami :):)
trzymaj && ,żeby się wsio udało:)

a co do mięska to moje chętnie jedzą czy to z zupy ,czy pieczone czy duszone ...
żarte takie ,że hej :-p:-D
ale niech jedzą -lubię dla nich gotować ..

spokojnej nocy kochane ..
wyśpijcie się i niech dzieci też pośpią ;)

jak tam moje lenie forumowe? widze ze w koncu sie za sprzatanie zabraly hahaha jakby nie przyjscie Mikolaja raz do roku to hahaha:-D
Bedi - to musi byc wolowina bo tylko to sie tak "rozklei", wieprzowe ma calkiem inna strukture i nigdy sie smakowo nie rozgotuje a najwyzej wyschnie i bedzie niesmaczne.

No jestem i ja!
Jak zwykle wypoczeta po calym dniu ;-)
Bylam z dzidiami u lekarza ale o tym juz chyba pisalam :rofl2::nerd::happy2:
Bylam tez na wywiadowce u Ani no coz moglo by byc lepiej ale...ja tez nie pracowalam na miare swoich mozliwosci :-D Krzys ok jak na niego coraz lepiej mu idzie. Pedagok szkolna wystosowala juz papiery do poradni bo mozna takie badanie co 2 lata robic a on mial na koniec zerowki. Zaczyna sie juz problem Komunii skladki dekoracje fotograf...nie bralam w tym udzialu niech radza same, poskladac sie trzeba ile ustala i tyle. Juz mnie przy Ani nauczylo ze nie ma sie co angazowac bo i tak zle i obgadaja

I jeszcze Wam napisze co moj maz geniusz wymyslil. Dzis przychodzi do mnie z osiedlowego sklepu sasiad z workiem 20 kg kapusty szatkowanej pytam co to a on na to kapusta do kiszenia, ja na to ze wiem ale kto kazal przyniesc a on ze maz w sobote zamowil. Dzwonie do M a on mi na to ze tak on tylko mi nic nie mowil bo wiedzial ze sie wsciekne...noz k#!$
Trzeba bylo wiec beczke przytachac namoczyc kamien i deseczki wyparzyc i udeptac to slicznie...czysty relaks. A najlepsze jest to ze moj M w przyszlym tygodniu bierze urlop i sam moglby to zrobic ale po co? Ja bym sie zanudzila a tak mam zajecie!!!

Mamo kurcze na otwarcie trzeba bedzie przyjechac moze jakas karte rabatowa dostane? ;-)

Viviene moj Krzys o 16 wychodzi i ma dosc pozniej to sobie wogole nie wyobrazam

Zdrowia potrzebujacym, ulgi zabkujacym, poprawy nastroju i odpoczynku zmeczonym. Pozdrawiam!

moje wychodza codziennie o 18-tej (sa od 8-8.30) i najwyrazniej nie maja dosc bo jak wracaja to chca chalpe na czesci drobne rozniesc, czyt. przeszkadzaja mi w kontynuowaniu lenistwa i relaksu.:-D

Prezentow na Mikolaja nie szykowalam bo dzieciaki w szkole i przedszkolu maja a Marysia sie paczka chrupek ucieszy :-D Pod choinke pasowalo by cos spakowac ale kasa troche nie puszcza. Siedze na allegro i szukam play station uzywanej i laptopa dziecinnego. Moze cos wykukam w rozsadnej cenie.

Katrina gdzie jestes nocny marku ;-)

Zuzia - jestem!!!! Melduję się!!!!

Porządek zrobiony w pokoju, mała nawet odkurzyła. Jeszcze w święta będzie Mikołaj, a potem czym to małe mobilizować do systematycznego sprzątania???? OK - to pytanie retoryczne.

Mam pytanko, a raczej prośbę - jak juz wiecie w styczniu robimy chrzciny, obiad będzie w restauracji, ale potem goście przyjadą do nas do domu. Nie mam pomysłu co zrobić na ciepło, bo na pewno trochę posiedzimy i po jakimś czasie, od obiadu, będziemy głodni.

Mamusiu - nie no, kontroluję sytuację, jak nadal będzie tak jak jest, to idę do lekarza.
Dziękuję za troskę.

Pawimciu - ja zawsze tak długo siedzę, miedzy 12-tą (tzn. północą), a 1-wszą - naszego czasu oczywiście, dotankowuję synusia. Nie opłaca mi się kłaść spać o nie wiem 23-ciej i za chwilę wstawać.

Ostatnia edycja:
reklama
Gdzie wy jestescie!!!! Nikogo z rana nia bylo????

Hmmm no a ja sobie zrobilam dzien dziecka i [ostanowilam nic nie robic. Tyle ze od rana juz piec wyczyscilam zapalilam umylam podlogi na dole i teraz u gory pasowaloby troche ogarnac ale juz pawera stracilam :-D

Katrina ja to na takie okazje robie strogonowa latwe do odgrzania i mocno podzielne...przepis wrzuce pozniej bo teraz mi herbatka stygnie...;-) Czytaj Marysia mocno sie o opieke dopomina

Do góry