• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam się zasypana śniegiem po same cycki

ja dostałam lenia w doopkę bo u nas tak napadało ,że nie zawiozłam dziś dzieci i są ze mną ..
czy dobrze zrobiłam nie wiem ...ale leń wygrał :sorry2:

Weroniczka ..
potwierdzam--> woda z octem ..a jak już wszystko usuniesz to potem możesz wodą z płynem do podłóg ,żeby zapach octu zniwelować ..

miłego babeczki ;)
idę rozwiesić pranie..

reklama
Jestem i ja1
Ostatnio nic nie robie tylko na BB siedze...ale nie ma u nas dzis wody wiec na razie nawet do obiadu sie nie biore. W domu zapalone, posprzatane to mi sie nalezy a co!? ;-)

Upsss Pawimi pominelam Twoj przepis ale to dlatego ze byl po za ksiazka juz go szukam i wklejam.

Mamo u mnie jeszcze sniegu nie ma ale strasza ze przyjdzie

Pozdrawiam

hejka
witam się z rana, właśnie z mamą na skype rozmawiam...
Dominik w nocy miał wysoką gorączkę i nie poszłam z nim do szkoły. Sąsiadka mi odbierze Vanessę. Byłam wczoraj na zabawie szkolnej - świąteczna loteria fantowa i inne bzdury - ludzi jak zwykle pełno - szkoła się dorobi - a atrakcje prawie żadne - ja szczęścia w grach nie mam...:-( Zimno było okropnie - niby tylko -1 ale wiatr robił swoje i ta okropna angielska wilgoć...

Zuz - inka rozbawił mnie twój post o kapuście. Ale kurczę podziwiam - zaradna jesteś kobitka - jak nie świniak to kapucha:-D

Mamuś - leń to i u mnie siedzi i wygonić się nie da....

Pozdrawiam i miłego dnia for all!!

Zuz Inka
no u nas straszyli i posypało ! a do tego - 6 czy -7 było i wszystko sie trzyma ..nic nie topnieje .

byłam teraz z dziećmi godzinę na sankach ..pohasali ,pies też i teraz z obiad sie biorę ..leń tez dostanie :-D

Bedii
zdrówka dla Domisia !
współczuje Wam tej wilgoci w powietrzu ...
wczoraj jak byłam na Zmierzchu myslałam o Tobie :-p
i masz rację

ZUZA NASZA ZUCH DZIEWCZYNA !!!

ide do garów.

Dzień doberek,

Właśnie oszczędzam swoją energię spędzając czas przed lapkiem. Obiad na dzisiaj mam, Alinka jeszcze w szkole, mąż w pracy, Kuba śpi... to chyba mogę.

Mamusia - moja reakcja na pracę Zuzi była dokładnie taka sama jak w emotku wklejonym przez Ciebie, a to była już prawie 2 w nocy, więc zachowałam silną wolę i nie poszłam do kuchni.

Miłego dnia i zdrówka wszystkim życzę.

Zuz - inka rozbawił mnie twój post o kapuście. Ale kurczę podziwiam - zaradna jesteś kobitka - jak nie świniak to kapucha:-D

Taaaa mnie tam do smiechu nie bylo! Ale widac maz rolnik wychodzi z zalozenia ze kon jak stoi bezczynnie w stajni to sie narowi wiec zeby sie z kobita to nie stalo trza jej szukac zajecia...bo tak to siedzi tylko na bb ;-)

Zuz Inka
no u nas straszyli i posypało ! a do tego - 6 czy -7 było i wszystko sie trzyma ..nic nie topnieje .

U nas od 2 dni -10'C brrrrr

Mamusia - moja reakcja na pracę Zuzi była dokładnie taka sama jak w emotku wklejonym przez Ciebie, a to była już prawie 2 w nocy, więc zachowałam silną wolę i nie poszłam do kuchni..

Dziekuje za uznanie! Pomyslalam ze warto miec to w jednym miejscu

ide sie lenic dalej...

Jestem. Dzis wczesniej bo Marysia usnela...zobaczymy tylko na jak dlugo. Jutro ide z maluchami do lekarza bo Marysia ma katar i gardlo na moj sluch a Maciej niestety poczatek oskrzeli. Zrobilam mu juz dodatkowa inhalacje ale czuje ze bez mocniejszych srodkow sie nie obejdzie. To i tak rekord bo 2 miesiace nie chorowal

Polecam szczepionkę ISMIGEN - ja ogólnie jestem przeciwnikiem dodatkowych szczepień ale jak Maruś tak chorował w wakacje zgodziłam się i póki co nie choruje. To są tabletki i podaje się je po 10 szt co 3 tyg w trzech turach.

mama - tak synuś na 100 %

Mam do Was pytanie dziewczyny. Znacie bajkę Ben 10? Uważacie że jest to bajka nadająca się dla 4- 5 latka? Moim zdaniem ani odrobinę. Te straszne potwory, które w niej występują. Mój Tadzio dostał na mikołaja w przedszkolu grę z tymi potworami. Jak dla mnie jakas masakra. Jak na moje wychowanie to już same te postaci nie nadają się dla takich maluszków a co dopiero bajka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry