Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...bajki oglądał przy nas - nie broniło się a tłumaczyło-teraz sam ma faze ze nie chce tego oglądać---jezeli lecą bajki to mini mini......moze jestem pobłażliwym rodzicem a moze rozumiem fascynacje tego wieku------wierze w moje dziecko i w jego umiar
............................nie zlinczujecie mnie?????
--------------a moja córcia jest wielbicielką horrorów i tez jej pozwalam---nie wydaje mi się zeby to wpływało na jej psychike--ale gdyby tak było to pewnie bym zareagowała;-)---------------a co myśli Twój synek na temat ben 10???
czuje się pomijana

Mam do Was pytanie dziewczyny. Znacie bajkę Ben 10? Uważacie że jest to bajka nadająca się dla 4- 5 latka? Moim zdaniem ani odrobinę. Te straszne potwory, które w niej występują. Mój Tadzio dostał na mikołaja w przedszkolu grę z tymi potworami. Jak dla mnie jakas masakra. Jak na moje wychowanie to już same te postaci nie nadają się dla takich maluszków a co dopiero bajka.

żartowałam oczywiście---- nigdzie nie ide - przykułam się do kaloryfera ----zrozumiany żart - co?a w ogóle ide--- nie zauważacie mnie---nie czytacieczuje się pomijana
![]()

----czytałąm ze wyjscie się udało - super!!! zakochana para............... tralalala