Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ja jeszcze poczek z dwa dni. Nie wiem dlaczego. Boję się każdej opcji

Choć przyznam że jak spóźniała mi się @ to tak bardzo spokojnie to przyjmowałam z ogromna radością w sercu i nie wiarą ale pewnością że będzie wszysto dobrze. Że sobie poradzimy. Jak dostałam @ poczułam się jakby los ze mnie zadrwił. Teraz mając objawy zaczynam znów mieć nadzieję. I chyba dlatego sie boję że jak nie będzie // to znów się tak źle poczuję psychicznie.

Choć przyznam że jak spóźniała mi się @ to tak bardzo spokojnie to przyjmowałam z ogromna radością w sercu i nie wiarą ale pewnością że będzie wszysto dobrze. Że sobie poradzimy. Jak dostałam @ poczułam się jakby los ze mnie zadrwił. Teraz mając objawy zaczynam znów mieć nadzieję. I chyba dlatego sie boję że jak nie będzie // to znów się tak źle poczuję psychicznie.
z sis już telefono było - nawet z brunikiem pogadałam--- wspomina jeszcze kino i basen z ciocią-fajnie pytał sie o natale i mateusza ---no już pogadać można;-)
--leż - odpoczywaj - nie miej wyrzutów sernikowych--- teraz masz odpust-pozniej się wsysnie;-)

no ale jutro już wraca
bo oponka niestety wisi po tym jak Jaśko wyskoczył z brzuszka. Wcześniej nie próbowałam takich ćwiczeń, szukałam na allegro tych hula-hop i jest tego mnóstwo, ceny też różne - możesz podpowiedzieć czym się kierować? Jaki rozmiar tego kółka i ile tych kulek do masażu?