• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
weroniczka- fotki super,wyjazd udany-dzieci szczesliwe weic wszysto jest jak powinno:tak:dziekuje,ze jestes ze mną;-)

JOAS,MAUREEN- buziaki kochane:tak:
JOAS- czy Karolinka 6-latka wysciskana??;-)prosze Ja ukochan od e-cioci:tak:

zasiadamy do obiadu wiec pozniej wlece:tak:

MALINKA- jak samopoczucie???:sorry2:bidulka..

u mnie pol dnia pada i nic sie nie chce -mam nadzieje,ze u Was lepsza pogoda;-)
u mnie lato w pelni, wprawdzie noce sa juz chlodne jak to na przelom sierpnia i wrzesnia przypada ale w dzien bez klimatyzacji nie da sie funkcjonowac bo jest dosc upalnie czyli w normie okolo 30 stopni. Musze wlaczac w poludnie i wylaczam dopiero poznym popoludniem bo juz slonce zachodzi za drzewa i tak nie grzeje.

A ja wywiozlam swojego drugoklasiste do szkoly ...nie bardzo chcial, rano jak wstawal to cos mu sie jeszcze snilo i myslal ze na jakas przyjemna wycieczke go budze:baffled:
a jaka cisza w domu!!!! zaraz zaczne za nim tesknic buahahahaha

Zaraz przyjedzie do mnie koles od betonow artystycznych zrobic mi wycene na male co nieco w ramach odmiany podlogowej. Tam gdzie zostaly mi resztki wykladziny ( bo jeszcze zostala w klilku pokojach - tak kupilismy wykonczone od glownego budowniczego ktory oddawal nam dom )miala byc drewniania podloga ale nie bedzie...ale ciiii, to tajemnica , jak mi sie uda wyperswadowac swoj projekt zwlaszcza z mezem bo on nie bardzo podziela moj entuzjazm to chetnie podziele sie efektem koncowym:tak:
Joas - gratulacje dla synka !!! zuch chlopak, ja uwazam ze te rowerki sa genialne, obserwujac swojego Vincenta jestem przekonana ze on spokojnie ruszy przyszla wiosna w przeciwienstwie do jego brata ktory nauczyl sie jezdzic po skonczonych 5 latach.

Pozdrawiam wszystkie!!! Buziaczki ;-)

Hej dziewczyny, u nas jakoś leci, wczoraj byłam z Oliwią u lekarza, bo drugi dzień miała 38 stopni i skarżyła sie na gardło,lakrz popatrzył i stwierdził wirusówkę, psikałam+witaminy i faktycznie lepiej, a już sie przestraszyłam, że tyłek wyleczony to znowu jakaś atrakcja chorobowa, może sie nie rozwinie....

maureenjeśli to ząbkowanie to powinno pomóc podanie na noc czopka z Paracetamolu, ewentualnie czegoś typu Nurofen. No i żel na ząbkowanie- czasem pomaga.Z Oliwią ząbkowanie było straszne, noc bez Paracetamolu była nocą straconą, oj to były czasy.... życzę szybkiej poprawy, Trzymaj sie !!! :tak:

A ja częściowo ciesze sie, że to koniec wakacji, bo będę miała mamę znowu blisko, i niedługo rozstrzygnie sie ważna dla mnie rzecz.

Dzień Dobry!

AnnaS - miło się czyta dobre wieści - o tym, ze to tylko wirus, ze będziesz miała wkrótce mamę obok siebie. To ważne.
Pawimi - u nas pada i chłodno, ale mnie to cieszy, bo prawdę mówiąc kiepsko mi się ostatnio oddycha - oddech płytki, prawie bez tlenu :-(
Weronika - fajowe wakacje nad morzem, prawda? Ale swoją drogą to wakacyjne tempo mieliście zawrotne:-)
A to fotki z wczorajszej uroczystości :-)

Załączniki

• czw
    czw
    19,2 KB · Wyświetleń: 90
  • jubilatka.jpg
    jubilatka.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
witam Kochane:-)

Starszy siedzi 3dzien u babci a ja nie przestaje o nim mysleć!!! 1wrzesien się zaczyna i ma ostatnią szanse na zmiany!

Kuźwa Mała ma taki okres ze jęczy i jeczy!!! jak coś nie jest po jej myśli to swiga się na
boki i wyje..............

impreza roczkowa pod znakiem zapytania a goscie zaproszeni!!!!! menager reustaracji mnie wkurza ma taki olew na wszystko ze nie mam ochoty z nim gadać!!!!

a dzis po południu przychodzą do mnie potencjalni pracodawcy:-) od stycznia miałabym się zając ich synkiem, rówieśnikiem Alutki:-) zobaczymy co z tego bedzie, trzymajcie kciuki!!!!

a tak po za tym to zdjęcia Waszych dzieci są super widać ze są kochane przez rodziców i są szczęśliwe!!

pozdrawiam WAs kobietki wszystkie!!

witam sie i ja kochane mamusie:tak:
JOAS- przepiekne dzieciaki-jak malowane:tak::-D:-Dtakie blondynki jak moj Domi:tak:widac ,ze sie kochaja-jakbym widziala moja fotke z dziecinstwa-ja tez mam siostre i 2 braci:tak::-D:-D:-D:-D

ANNA.S- super ,ze wlecialas:tak:i wiesci dobre,świetnie ,ze niedlugo bedziesz miala mamy towarzystwo-trzymam &&&&&&&&&&&&& za Twoja sprawe:tak:;-)
SEMPE- mysle o Tobie cieplo i licze ,ze syn "zmądrzeje":tak:no i oczywiscie -mowisz ,masz-&&&&&&&&&&&&& zacisniete-daj znac;-)

ZUZKUS,PAWIMI,BODZIO,MAUREEN- pozdrowionka:tak:

melduje sie piątkowo

pogoda pod psem szaro buro i ponuro och juz czuc jesień

starsze dzieci pojechały do babci a gabi wziął mąż a ja mam błogi spokoj w domu i odpoczywam przed jutrzejszym dniem bo jutro ide do pracy na ok 20 godz :szok::szok::szok:

wczoraj byłam na pogrzebie kuzyna ktory zmarł nagle a godzine wcześniej z nim rozmawiałam jakie to życie jest okrutne
ja mam troche problemów zdrowotnych i najbardziej obawiam sie tego najgorszego a na badanie mam czeka listopad grudzień takie kolejki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ach ta nasza służba zdrowia nic tylko sie pociąc
lece cos upichci zajrze póżniej

reklama
BODZIO- przykre to co napisalas o kuzynie....tule:(
mam nadzieje,ze z Twoim zdrowkiem bedzie wszystko dobrze.i delektuj sie cisza skoro dzieci nie masz :):):)))

a 20 godz.w pracy to istna katorga....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry