katrina115
Potrójna Mama
mama05 - jak pójdziesz do pracki, to pewnie okaże się, że dzidzia w drodze. Tego życzę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tym bardziej że się zabezpieczamy...

. Mam takie wspomnienia troche jak przez mgłe... Miała może ze 3,5 roku. Byłam u babci na wsi i znikąd pojawiły sie takie czarne burzowe chmury i nagle tak zaczelo wiać i sypało z każdej strony piachem

. Zrobiło sie nagle tak ciemno ze ja i moja siostra miałyśmy problemy z trafieniem do domu. Pamietam babcie stojącą na schodach. Wołała nas i wyglądała na przerażoną. wziela nas do domu i patrzyliśmy przez okno. Tworzyły sie takie wiry powietrzne a sąsiadom zrywało dachówki z dachu, zrywały sie linie wysokiego napiecia. Strasznie sie bałam.... Moja praabacia zeszła z pietra z gromnicą i spiewała jakąs modlitwe..... od tamtej pory boje sie nawet takiej zwyklej burzy.... Dziwne ze w czzłowieku akurat jakies takie dziwne wspomnienia z dziceinstwa zostają.....
jak mi się teraz urodzi druga taka dzidzia to nie wiem jak to zniosę

M. jeszcze nie wrócił ze spotkania ze szkolnymi kumplami... a ja tak nie lubie być sama w czasie burzy......