• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

383762d1313997597-rodzace-i-staraczki-w-2011-zdj__cie1184.jpg

nasz Bono na wierzbie na ogrodzie :)) tam sie wspiął i spał chyba ze 3 godziny :)))

reklama
Hej ja chodzę dzisiaj jak zombie Majka wstała o 5.45 normalnie oczy mi się same zamykały a jeszcze zaraz jade z Adrianem do kontroli do laryngologa,niestety autobusy w wakacje jadą rzadziej niż normalnie i muszę jechać 3 godz.przed zaplanowaną wizytą :wściekła/y:

Mama super że imprezka udana.Kociak śliczny też mielismy pasiastego a teraz mamy czarnulka ale takiego jakby "podpalanego"
Ewunia współczuję nocki

Miłego dnia wszystkim!

Justyna u Ciebie też taka wczesna pobudka....współczuję;/
ja dzis zostałam obudzona o 7.15 przez Bono-przyszedł na górę się poprzytulac ,po 10 min przyszła Zuza a Domi wstał po 8.00

powodzenia na kontroli..no i jeszcze 3 h wcześniej musisz jechać-nie fajnie;/;/

ide rozwiesic pranie ..

Hej hej!
Mamo a to wredna ta @:sorry: ale za to kociak przeeesłodki:tak: Ja mam 2 kociaki tzn. już dorosłe i jeden jest całkiem biały a druga kotka jest bura , pasiasta ale taka bardzo ciemna.
Izulka powodzenia na jeździe;-) dasz radę
Oj mojito bym sobie wypiła , takie bezalkoholowe też dobre:-p mniam
Katrina u nas sunia ś.p była kastrowana po 6tym roku życia i okazało się ,że zaczęły sie tam juz jakieś cysty robić więc chyba nigdy nie jest za późno. Kolejna sunia była przed pierwszą cieczką choć u nas jeszcze ciągle weterynarze mają różne poglądy na ten temat. Łącznie z tym ,że suka musi mieć choć raz szczeniaki:szok::wściekła/y:
Pawimi durnowata ta twoja pseudo koleżanka
Ech a ja dziś do dentysty z Wiciem znowu:sorry:

Aneczka- powodzenia z synem u dentysty:tak:
i dzięki ;)) nam tez się kociak podoba ;) powiedziałam mamie ,żeby tylko kota przywiozła nie kotkę bo Tom mnie wywali z domu jak mi sie okoci..no i twierdzi ,że przywiozła kota,ale przejde sie do weterynarza potwierdzić..
a odrobaczałas od razu koty??

mama odrobacz kotka (śliczny jest:tak:) No i jak sie staracie to i w kierunku toxo bym kociaka przebadała.... Przykro że @ przylazła... ja mam trzeci dzień i wciaż umieram chyba jakaś tablete w końcu wezme....:-(
Aneczka udanej dentystycznej wizyty z Wiciem

Nie chce mi sie iść do pracy...ech skoro nie chodze tam z przyjemnością to chyba jednak nie jest robota dla mnie:-(

Ewunia dzięki..odrobaczę..w czwartek lub piątek pójdę do weterynarza bo u nas jest od 12 a ja przed praca nie bede jeździć bo po 13 zaczynam sie do pracy szykować..

a Ty przemyśl kochana z pracą ...bo jakby co to lepiej na poczatku zrezygnować niż potem brnąć ...

Aneczka jak tam kurs strzyżenia psiaków??

naszej Joas nie bedzie jakiś czas na bb-za dużo obowiązków...ale wróci..

Dziewczyny, wpadam na chwilę powiedzieć, ze przez jakiś czas - dłuższy - mnie nie będzie. Zakończyły się nasze wakacyjne wojaże i muszę zajać się sprawami różnymi - wrzesień się zbliżą wielkimi krokami i czas się przygotować.
Ścisakm Was ciepło. Ciężarówkom spokojnnych ciąż i sprawnych rozwiazań. Mamom wszelkim - samych sukcesów. Uciekam. Trzymajcie się :-)

Mama ja odrobaczałam od razu i potem szczepienia i znowu odrobaczania. No i jak kot to potem kastracja bo będzie wam znaczył ogródek a to śmierdzi okroopnie.
Uciekam bo dzieci chcą statek na you tube oglądać;-)

reklama
Aneczka dzięki :) tak zrobię..
kastracja..jak to okropnie brzmi.....

Joaś-bedziemy tęsknić...wracaj najszybciej jak sie da..

ide z dziećmi na ogród bo za 2 h do pracy się szykuję..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry